tantrakurs"Vill med hela min kropp och mitt hjärta tipsa om Lisas kurs i självkärlek och tantriskt systerskap.  //Sarha 28 år


"Du är den bästa kursledare jag haft och jag har gått MÅNGA kurser."

//Kvinna 51 år


Läs fler kurs-recensioner här. Det varierar vilka assistenter jag har och de som står nedan har varit med tidigare eller kommer vara med den här kursomgången:*Elinor som har studerat Querofolket från Andernas shamanska tradition och leder magiska ceremonier och kan shamansk healing. Hon har assisterat mig under ca 35 helger. Här är hennes hemsida: https://livsstil195184986.wordpress.com/


*Frida är yogalärare, mantramusiker & musiklärare. Hon brinner för att sprida musikens kraft till andra. Hon är även ayurvedisk hälsorådgivare och har länge praktiserat ayurveda, yoga och tantra. Frida har även stor kunskap om örter från ett helhetsperspektiv där kunskaper i nordisk, indisk och kinesisk medicin ingår.


*Ylva som har två decenniers erfarenhet av självutvecklingsarbete och är schamansk utövare i kvinnlig europeisk tradition.


*Josefin som är ayurvedaterapeut, kundalini och hathayogalärare. Även utbildad till mantra/ljud/klang och gongterapeut, friskvårdsterapeut samt grundutbildad i gestaltterapi och kommunikologi. Hon har också genomgått 80h i psykodynamisk terapi och 1 år i bildterapi.


*Mia är utbildad inom hälsa och brinner för att främja mentalt välbefinnande. Hon har erfarenhet av många utsatta och otrygga människor. Hon är trygg och redo för att ta emot alla olika känslor som kan komma fram. Hos henne finns inget fördömande utan bara en stor nyfikenhet och alla välkomnas att vara den dom är. 

Fem intervjuer med tidigare kursdeltagare och flera gratis vägledda övningar hittar du på mitt youtubekonto under spel-listan "intervjuer"     <h2>Tantrakurs| Lustkraft<h2>


<h3>Tantriska gudinnekurshelger;

-Ett årsprogram för kvinnor i centrala Uppsala, nära Stockholm</h3>
Femhelgerskursen våren eller hösten 2024:

Datum för nästa kurs är inte satta än, men kom gärna med en intresseanmälan. 


Gratis prova-på-kväll x


Älska dig själv, x


Älska din kropp, x


Älska din yoni, x


Fyll dig med energi, x


Beröring, x
Börjar lördagen kl 12

och slutar söndagen kl 16.

Kost och logi ingår. Kursen har även en egen hemsida under konstruktion, där datumen inte är uppdaterade än:

gudinna.nu
För vem:

 

Du som är född som eller definierar dej som kvinna.                           

 

 

Var:

 

I ett ombonat och mysigt hem nära tågstationen i Uppsala. 

 


 

Teman för de fem helgerna:


Modul 1 "Älska dig själv"

– självkärlek och integritet.

Gränssättnings- och självkärleksövningar.

Bli bättre på att hitta och uttrycka både ditt nej och ditt ja.

 


Modul 2 "Älska din kropp"

din sexuella resa. Lär dej uppskatta din kropp

och låt både den och dina ord få berätta din historia.

Komplimanger, burlesque-dans, bröstmassage mm. 

 


Modul 3 "Älska din yoni"

– Livet och underlivet". Genom yonimapping och ceremonier

blir du trygg i att upptäcka och utforska ditt underliv.

Womb healing och dearmorering mm. 

 


Modul 4 "Fyll dig med energi"

– andningsorgasmer och lek. Playful fighting

Kontaktimprovisation, brottning, skrattyoga

och tekniker för att få energiorgasmer. Bubbla och flöda!

 


Modul 5 ”Beröring" - fördjupningshelg.

Massagetekniker. Inkännande BDSM. Yonihealing mm.

 

 


Allt detta ingår i kursavgiften:

 

 • Fem helger: Fem kursmoduler med skilda teman.

 

 • Terapeutiskt stödjande assistenter: Erfarna assistenter så att du kan våga gå djupare in i övningarna och känna dej riktigt trygg. Det finns flera rum, där du kan få gå undan med en terapeuft för att få extra stöd i just din process. På de flesta av mina kurser har jag eller mina assistenter lett ceremonier. Det kan vara sådant som eld- blom-, vinceremonier, musiker, gratis extraträffar eller dansuppvisning. Kanske blir det något liknande även den här gången.

 • Enskild coachning: 30 min enskild terapi/coaching via telefon. Samt möjlighet att maila din livsberättelse till mig (kursledaren) och assistenterna, så att vi kan anpassa kursen och ge dej det stöd just du behöver. 


 • Välgörenhet: En tiondel av intäkterna skänker jag till välgörenhet, till geeffektivt.se. Jag är inspirerad av "Effektiv altruism" och "Giving what we can".

 • Ta igen missade helger gratis: Ambitionen är att hålla kursen fortlöpande. 

 • Mysigt boende: Bohemiskt och mysigt. Det finns madrasser, kuddar och täcken och vi sover tillsammans på golvet. 

 • Alla måltider: Hemlagad, god och hälsosam mat.  


 • Referens: Säg till om du vill få kontakt med en tidigare kursdeltagare, innan du bestämmer dej. En filmintervju med en tidigare                  kursdeltagare finns också om du klickar här.

 • Diplom, kursmaterial, hemuppgifter och Facebook-grupper: Du får kursmaterial och hemuppgifter samt kursintyg efter avslutad kurs, du blir en Diplomerad Tantriker. Du blir också inbjuden till både en Facebook-grupp för just din kursomgång, samt en grupp för alla tidigare kursomgångar, så att du blir en del av ett större community, en Gudinne-tribe. Resan fortsätter. Det finns också en öppen Facebook-grupp där jag löpande lägger ut hemläxor och tips, som du kan gå med i redan nu: www.facebook.com/groups/lustkraft


 • Gåvor: Bland annat en menskopp och ett yonihalsband. 
  Kursavgiften (din investering i dig själv), som kan delbetalas:


  21 000 kronor inkl kost och logi mm för alla fem helger. Du kan ta igen missade helger gratis vid annat tillfälle i mån av plats. Din plats är garanterad då du delbetalat minst 2000 kronor. Om du inte kan gå kursen, behåller jag 2000 kronor, och resten (om du betalat mer) får du använda till bokning av andra tjänster hos mig eller till framtida kurser.   • Rabatt: Är möjligt för dej som har ont om pengar eller har lust att hjälpa till. Delbetalning kan också ordnas. 

   

  • Gå om till halva priset: Jag upplever att det är en stor tillgång för gruppen att ha med deltagare som gör resan för andra (eller tredje) gången. 

   

  • För företagare: Du kan göra avdrag för vidareutbildning eller friskvård och jag kan skriva Självledarskap på fakturan. För företag tillkommer moms. 
  • Gå kursen gratis: Jag vill gärna stötta dig som vill göra gott för världen och bidra till effektiv altruism. Kursen är därför gratis för dig som har skänkt minst 30 000 kronor till något projekt inom Effektiv altruism (tex Givewell.org eller Geeffektivt.se) de senaste 12 månaderna innan kursens start.

   

   


  Ansökan och kontakt:

   

  lisa@lustkraft.se, tfn 073-9319015. 

   

  - En femhelgerskurs som leds av mig (Lisa) och tantriskt erfarna assistenter, där du kan utveckla din sexualitet och skapa mer njutning i ditt liv.

   

  Välkommen att mötas i samhörighet och värme, i systerskap. En kvinnocirkel för dej som vill komma hem till din autentiska och vilda själ och ditt hjärtas röst. Du får öva dig på att säga JA till din kropp och dina känslor, och våga vara mer av det som är du. Det blir ett tillfälle att komma bort från vardagen och närmare dej själv. Närmare din sårbarhet, men också närmare din lust, glädje och längtan. Vi utforskar vår livsenergi, njuter av livet och lär oss om oss själva. Allt i en trygg miljö och i din egen takt.

   

  Den här djupa, mjuka och kraftfulla kursen är för dig som vill stärka dig själv och är redo för en djupt transformerande resa, där du ökar din kropps kapacitet att känna kärlek och njutning. Jag välkomnar en liten grupp, för att skapa ett tryggt rum där vi kan visa oss i vår sårbarhet, som dem vi verkligen är. Det kommer finnas assistenter, vissa med terapeutisk erfarenhet. Det finns goda möjligheter att gå så djupt du vill och vågar i övningarna och att du fortfarande kan känna dej trygg. Det finns alltid någon till hands.

   

  Det blir förtroliga samtal och teori kring kärlek, kommunikation, intimitet, njutning och sexualitet. Vi gör övningar som syftar till att ge dig mer tillgång till dig själv, inom meditation, sång, olika former av dans, ceremonier och ritualer, sensuell beröring, integritet och gränssättning.

   

  Många har föreställningar om att deras kroppar inte duger. Vi utmanar detta i olika övningar och du får chans att se din kropp på ett nytt vackert sätt och att bli vän med den och du får bekräftelse och blir sedd för den du är. Du får även lära dig metoder för att bygga upp och cirkulera sexuell energi och lär dig kanske att få energiorgasmer.

   

  Genom att kursen är fördelad över fem helger, hinner vi lära känna varandra på djupet. Vi kan stödja och hålla kontakten med varandra mellan helgerna. Ofta upppstår en stark känsla av systerskap och gemenskap under resans gång (som brukar kvarstå långt efteråt).


  Nedan är foton från tidigare helger 2020-2021, med godkännande från de som är med:   Tantra yoga retreat / kurs