tantrakursHär är datumen för femhelgerskursen hösten 2024 till våren 2025:Älska dig själv, 18-20 okt


Älska din kropp, 15-17 nov


Älska din yoni, 7-8 dec


Fyll dig med energi, 25-26 jan


Beröring, 1-2 mars
Varje helg börjar vi på lördagen kl 12

och slutar på söndagen kl 16. Och det går självklart bra att komma tidigare eller åka senare, utifrån hur dina tåg går. 

Kost och logi ingår. 

"Vill med hela min kropp och mitt hjärta tipsa om Lisas kurs i självkärlek och tantriskt systerskap.  //Sarha 28 år


"Du är den bästa kursledare jag haft och jag har gått MÅNGA kurser."

//Kvinna 51 år


Läs fler kurs-recensioner här. Det varierar vilka kursassistenter jag har, men här är information om de som varit med tidigare:


*Elinor, som kommer delta under kursen 2024-2025, har studerat Querofolket från Andernas shamanska tradition och leder magiska ceremonier och kan shamansk healing. Hon har assisterat mig under ca 35 helger och leder sitt eget årsprogram som heter "kalla hem din urkraft". Här är hennes hemsida: https://livsstil195184986.wordpress.com/


*Frida är yogalärare, mantramusiker & musiklärare. Hon brinner för att sprida musikens kraft till andra. Hon är även ayurvedisk hälsorådgivare och har länge praktiserat ayurveda, yoga och tantra. Frida har även stor kunskap om örter från ett helhetsperspektiv där kunskaper i nordisk, indisk och kinesisk medicin ingår.


*Ylva som har två decenniers erfarenhet av självutvecklingsarbete och är schamansk utövare i kvinnlig europeisk tradition.


*Josefin som är ayurvedaterapeut, kundalini och hathayogalärare. Även utbildad till mantra/ljud/klang och gongterapeut, friskvårdsterapeut samt grundutbildad i gestaltterapi och kommunikologi. Hon har också genomgått 80h i psykodynamisk terapi och 1 år i bildterapi.


*Mia är utbildad inom hälsa och brinner för att främja mentalt välbefinnande. Hon har erfarenhet av många utsatta och otrygga människor. Hon är trygg och redo för att ta emot alla olika känslor som kan komma fram. Hos henne finns inget fördömande utan bara en stor nyfikenhet och alla välkomnas att vara den dom är. 
Fem intervjuer med tidigare kursdeltagare och flera gratis vägledda övningar hittar du på mitt youtubekonto under spel-listan "intervjuer"                    Tantrakurs| Lustkraft


-Tantriska gudinnehelger. Årsprogram för kvinnor i centrala Uppsala, nära Stockholm


 

Det här är en femhelgerskurs som leds av mig (Lisa) och mina tantriskt erfarna assistenter. Här får du utveckla din sexualitet och skapa mer njutning i ditt liv.

 

Jag känner massa glädje och kärlek i att få välkomna just dej till att mötas i samhörighet och värme, i ett tryggt systerskap. Det här är en kvinnocirkel för dej som vill komma hem till din autentiska och vilda själ och till din inre röst. Du får öva dig på att säga JA till din kropp och dina känslor, och våga vara mer av det som är du. Det blir ett tillfälle att komma bort från vardagen och närmare dej själv. Närmare din sårbarhet, men också närmare din lust, glädje och längtan. Vi utforskar vår livsenergi, njuter av livet och lär oss om oss själva. Allt i en hållen miljö och i ditt tempo. 

 

Den här mjuka och samtidigt djupa och kraftfulla kursen är för dig som vill stärka dig själv och är redo för en djupt transformerande resa, där du ökar din kropps kapacitet att känna kärlek och njutning. Jag välkomnar en liten grupp där vi kan visa oss som dem vi verkligen är. Det kommer finnas assistenter med erfarenhet av att kunna vara terapeutiskt stödjande och hållande. Det finns goda möjligheter att gå så djupt du vill och vågar i övningarna och samtidigt kunna känna dej alldeles trygg. Det finns alltid någon till hands.

 

jag bjuder in till förtroliga samtal och teori kring kärlek, kommunikation, intimitet, njutning och sexualitet. Vi gör övningar som syftar till att ge dig mer tillgång till dig själv, inom meditation, sång, dans, ceremonier, ritualer, sensuell beröring, integritet och gränssättning.

 

Många har föreställningar om att deras kroppar inte duger. Vi utmanar detta i olika övningar och du får chans att se din kropp på ett nytt vackert sätt och att bli vän med den och vad som är du. Du får även lära dig metoder för att bygga upp och cirkulera sexuell energi eller andas sig till en orgasm. 

 

Genom att kursen är fördelad över fem helger, hinner vi lära känna varandra på djupet. Vi kan stödja och hålla kontakten med varandra mellan helgerna. Ofta uppstår en stark känsla av gemenskap under resans gång, som brukar kvarstå långt efteråt.

För vem: Du som är född som eller definierar dej som kvinna.                           

 

 

Var:I en ombonad och mysig hemmiljö nära tågstationen i Uppsala. 

 


 

Teman för de fem helgerna:


Modul 1 "Älska dig själv"

– självkärlek och integritet.

Gränssättnings- och självkärleksövningar.

Bli bättre på att hitta och uttrycka både ditt nej och ditt ja.

 


Modul 2 "Älska din kropp"

din sexuella resa. Lär dej uppskatta din kropp

och låt både den och dina ord få berätta din historia.

Komplimanger, burlesque-dans, bröstmassage mm. 

 


Modul 3 "Älska din yoni"

– Livet och underlivet". Genom yonimapping och ceremonier

blir du trygg i att upptäcka och utforska ditt underliv.

Womb healing och dearmorering mm. 

 


Modul 4 "Fyll dig med energi"

– andningsorgasmer och lek. Playful fighting

Kontaktimprovisation, brottning, skrattyoga

och tekniker för att få energiorgasmer. Bubbla och flöda!

 


Modul 5 ”Beröring" - fördjupningshelg.

Massagetekniker. Inkännande BDSM. Yonihealing mm.

 

 


Allt detta ingår i kursavgiften:

 

 • Fem helger: Fem kursmoduler med skilda teman.

 

 • Terapeutiskt stödjande assistenter: Erfarna assistenter så att du kan våga gå djupare in i övningarna och känna dej riktigt trygg. Det finns flera rum, där du kan få gå undan med en terapeuft för att få extra stöd i just din process. På de flesta av mina kurser har jag eller mina assistenter lett ceremonier. Det kan vara sådant som eld- blom-, vinceremonier, musiker, gratis extraträffar eller dansuppvisning. Kanske blir det något liknande även den här gången.

 • Enskild coachning: 30 min enskild terapi/coaching via telefon. Samt möjlighet att maila din livsberättelse till mig (Lisa) och mina assistenter, så att vi kan anpassa kursen och ge dej det stöd just du behöver. 


 • Välgörenhet: En tiondel av intäkterna skänker jag till välgörenhet, till geeffektivt.se. Jag är inspirerad av "Effektiv altruism" och "Giving what we can".

 • Möjligheten att ta igen missade helger: Ambitionen är att hålla kursen fortlöpande och du betalar inget extra för att få gå om en helg som du missat. 

 • Mysigt boende: Bohemiskt och mysigt. Det finns madrasser, kuddar och täcken och vi sover tillsammans på golvet. 

 • Alla måltider: Hemlagad, god och hälsosam mat. Njutningsfull mat lagad med kärlek. 


 • Referens: Säg till om du vill få kontakt med en tidigare kursdeltagare, innan du bestämmer dej. En filmintervju med en tidigare                  kursdeltagare finns också om du klickar här.

 • Diplom, kursmaterial, hemuppgifter och Facebook-grupper: Du får kursmaterial och hemuppgifter samt kursintyg efter avslutad kurs, du blir en Diplomerad Tantriker. Du blir också inbjuden till både en Facebook-grupp för just din kursomgång, samt en grupp för alla tidigare kursomgångar, så att du blir en del av ett större community, en Gudinne-tribe. Resan fortsätter. Det finns också en öppen Facebook-grupp där jag löpande lägger ut hemläxor och tips, som du kan gå med i redan nu: www.facebook.com/groups/lustkraft

  Kursavgiften, som kan delbetalas utan någon ränta, är 21 000 kronor inkl kost och logi mm. Early bird 15 000 kronor före den 20 augusti. Du kan ta igen missade helger gratis vid annat tillfälle i mån av plats. Din plats är garanterad då du delbetalat minst 2000 kronor. Om du inte kan gå kursen, behåller jag 2000 kronor, och resten (om du betalat mer) får du använda till bokning av andra tjänster hos mig eller till framtida kurser.   • Rabatt: Är möjligt för dej som har ont om pengar eller har lust att hjälpa till. 

   

  • Gå om till halva priset: Jag upplever att det är en stor tillgång för gruppen att ha med deltagare som gör resan för andra (eller tredje) gången och därför betalar du bara halva kursavgiften när du går om kursen. 

   

  • För företagare: Du kan göra avdrag för vidareutbildning eller friskvård och jag kan skriva Självledarskap på fakturan. För företag tillkommer moms. 
  • Bidra till välgörenhet: Jag vill gärna stötta dig som vill göra gott för världen och bidra till effektiv altruism. Kursen är därför gratis för dig som har skänkt minst 30 000 kronor till något projekt inom Effektiv altruism (tex Givewell.org eller Geeffektivt.se) de senaste 12 månaderna innan kursens start.

   

   


  Ansökan och kontakt:

   

  lisa@lustkraft.se, tfn 073-9319015.   Här under visas foton från tidigare helger, åren 2020-2021. De som syns på fotona har gett sitt godkännande.   Tantra yoga retreat / kurs