Kursrespons

 

Läs mer om kvinnohelgerna här. "Vill med hela min kropp och mitt hjärta tipsa om Lisas kurs i självkärlek och tantriskt systerskap. Jag har på så många vis ändrat förhållningssätt till min kropp, i mötet med mig själv och med andra. Utforskat och utmanat bortom vad jag kunnat drömma om att våga. Fått verktyg att fortsätta min resa själv men även byggt ett tryggt nätverk av stöttande systrar." //Sarha 28 år (en av kinnorna i filmen ovan)"Lisa och Assistenterna är helt fantastiska och har hjälpt mig mycket i mitt tillfrisknade från så mycket trauman, rädslor och en kropp som hade lagt av så mycket. Detta har verkligen varit en så viktig pusselbit till ett helt nytt liv, med så mycket glädje, styrka självkänsla och förmåga att uttrycka behov och att våga börja vara i en kropp som jag tidigare knappt kunnat vara i. Jag vet inte hur jag med ord ska kunna beskriva hur tacksam jag är för detta och allt det jag fått vara med om. Det är verkligen en unik upplevelse och upplägg med möjlighet att utvecklas på så många olika plan samtidigt. En så fin helhet med så mycket skratt och glädje, men också mycket läkning med tårar samt fina starka möten i sårbarhet och med så mycket värme". //Kvinna, 35 år  "Jag gick Lisas fem-helgers-kurs för kvinnor och är mycket nöjd. Lisa är en mästare på det hon gör. Hon lyckas omvandla skammen kring sexualitet och kropp till fokus på glädje och lust. Hon är en verklig expert, med mycket humor och moget ledarskap. Att jobba med andra kvinnor i grupp är något jag verkligen rekommenderar. Jag var lite skeptisk till det i början, men det är genom andra kvinnor vi hittar tillbaka till vår enorma kraft. Jag är mer hel som människa tack vare den här kursen." //Kvinna 47 år"Helgen gav mig enormt mycket, så mycket funderingar i efterhand. I flera veckor gick jag och riktigt mös av alla känslomässiga upplevelser och funderade på allt jag upplevt. Jag tycker om att komma människor nära och uppleva känslor tillsammans och denna helg gav mycket av den varan. Underbart, och jag vill ha mer!""Lisas kurs har gett positiva ringar på vattnet för både mig, mina väninnor som deltog – och de som har fått höra om våra erfarenheter. När jag under kursen berättade min sexuella historia, förstod jag mitt bagage. Och där och då medan tårarna rann och Lisa och de andra stöttade och höll om mig, insåg och kände jag att jag har rätt att säga nej. Och jag förstod också att jag inte är ensam om det har jag upplevt. Men det allra bästa var den ärlighet och omsorg som Lisa som kursledare visade oss. Att hon fanns där och accepterade – så att jag blev inspirerad till att våga vara mer av mig själv. Både jag och mina väninnor fortsätter att utvecklas av det vi lärt oss. Vi har blivit bättre på att prata om saker och tar vara på varandra."


"Jag har gått "Tantriska gudinnehelger" med Lisa och varit jättenöjd alla helgerna. Lisa skapar en trygg stämning i gruppen med plats även för glädje och skratt. Lisas kurser har för mig varit ett forum för självkärlek och att komma i kontakt med min kropp, kvinnlighet och sexualitet. Jag kan varmt rekommendera Lisas kurser till alla som vill utvecklas och komma i kontakt med sig själva och njuta av att vara i kroppen." Kvinna, 50 år

 


 

"Efter den underbara Gudinnekursen har jag upptäckt att jag fått verktyg som jag redan använt på flera plan och det har varit att säga nej och att sätta gränser. Och att jag har blivit kränkt på arbetsplatsen flera gånger MEN nu har jag blivit väckt och ska ta hand om mig själv. Den andra starka upplevelsen var övningen när jag var bebis i en trygg famn, tårarna bara rann. Går vidare och ska undersöka barnet inom mig. Tacksam för en välorganiserad, empatisk kvinnokurs!" 

 

 

 

   "Jag vill bara berätta att jag verkligen gillar "Tantriska gudinnehelger". För varje träff så känner jag hur jag slappnar av och det flödar kärlek och inte bara under den tiden vi ses utan kanske ännu tydligare märker jag det i möten med andra människor under dagarna som följer."

 "Jag har gått många olika kurser, och det här träffade verkligen rätt. Som kursledare tycker jag Lisa är så naken och ärlig. Det gör att vi kursdeltagare snabbare vågar öppna upp mer." 

"Tusen takk for et kjempefint kurs, som kommer til å forandre livet mitt :). Og du var en veldig flink kursholder og gav mye av deg selv. Du er virkelig fantastisk på å holde kurs. Jag fikk njua av sexy lekenhet i helgen, mycke gledje ble vekket opp i meg, njuter av det nu! Kursen var over all min forventning, massor med ROS på grunn av din vakna respektfulla imøtekommenhet i enhver situasjon, så sensitiv for alle våre kjenslor og hvilket tilstand vi var i. Du hadde full koll på hva som skulle hende neste minut, av øvningar och tidsperspektiv i workshopen, jag kjende meg jette ivaretagen! Jag kjende enhet med deg och hela gruppen på grunn av din formåga att kjenna av."

 


"Det kändes som att hela rummet bara vibrerade av kärleksfulla energier så att jag blev alldeles tagen och rörd av alla er, det är så fint att vara här. Jag har känt mig helt uppfylld av bara kärlek och gemenskap. Det känns så fint. Det känns lite jobbigt att helgen är slut, men det känns skönt att veta att det kommer fler helger med Lisa. Det känns jättebra. Tack allihopa för att ni finns!" //Kvinna, 35 år. "Denna helg var verkligen något speciellt och av högsta klass! Jag är så tacksam för att jag är med i vårt Gudinnegäng med all öppenhet kärlek och kraft som vi ger till varandra. Jag är så tacksam för alla tårar som vi låter komma fram, ut och vidare till transformation, till ännu mer kraft, kärlek och plats för drömmar att uppfyllas!" //Kvinna, 40 år.