Coaching


Coaching| Lustkraft

-Terapeuftisk och tantrisk coaching nära Stockholm
Vad coaching hos mig innebär för dig


Coaching på plats:

Tid du bokat

Kostnad

60 min (1 tim)

1140 kr

75 min

1260 kr

90 min

1380 kr

105 min

1500 kr

120 min (2 tim)

1620 krDu är inte ensam på din resa mot ett rikare och mer tillfredsställande kärleksliv. Jag finns här för att stödja dig varje steg på vägen. Låt mig guida dig i att tolka sexuella signaler och känna igen när någon flirtar med dig eller att komma närmare din partner.


Personlig Anpassning

Varje session är skräddarsydd för att passa just dina behov och önskemål. Vi kommer att arbeta med en blandning av teori och praktiska övningar, inklusive samtal, utlevelse- och andningsövningar, beröring, frigörande andning eller vägledda meditationer.


Fokusområden

  • Förbättra ditt sexliv
  • Våga flirta och sätta gränser
  • Bygga självförtroende
  • Hantera skam och gränssättning
  • Lösningar för samlagssmärta och orgasmsvårigheter
  • Relationsterapi för att komma närmare din partner


Par och Flersamhet

Om du kommer med din partner erbjuder jag privatkurser i tantra och sexualitet, samt parterapi. Jag har även specialkompetens inom öppna relationer och polyförhållanden.


Var möts vi?

Jag tar emot i ett vackert, tryggt och ombonat rum, beläget endast en kilometer från Uppsala tågstation. Om du reser från Stockholm tar de snabbaste direkttågen drygt en halvtimme.


Distansmöten

För dej som föredrar det erbjuder jag också coaching via telefon eller video-app. 

 

 


Tid du bokat

Kostnad

15 min

400 kr

30 min

600 kr

45 min

675 kr

60 min

720 kr

75 min

825 kr

90 min

990 kr

Coaching via telefon eller video: 


Recensioner för min coaching


"Tack Lisa för en underbar session. Med säker hand guidade du mig i meditation till kärnan av det jag länge hade upplevt som problem, för att upptäcka det som låg bakom och vända det till min styrka. Din varma trygghet gav mig mod till att våga möta och öppna upp för att börja förändra. Jag kände under hela sessionen full tillit till dig."
"Att gå på coaching hos dej är det roligaste jag gjort på år och dar. Snacka om personlig utveckling. Jag tror inte du förstår hur mycket du har hjälpt mej. Och du hjälper mina klienter i mitt jobb också. Nu när jag är trygg i min sexualitet, så blir de också trygga och vågar prata om sex." 
"Jag är så imponerad av att du alltid har haft verktyg att coacha mig med i mina vitt skilda utmaningar. Det bästa är förstås att jag upplever en varaktig förändring i en av mina närmaste relationer efter en av våra coachingsessioner. Tack!"
"Tack för senast! Tycker det var en fin upplevelse att få träffa dig, spännande på många plan, du är en underbar och varm tjej ska du veta. :) Jag fick insikter och upplevelser som jag kommer att ta med mig! Också en del övningar som du fick mig att göra, att liksom släppa loss på nåt sätt! Du vet verkligen vad du gör."
"Tack för de få gånger vi träffades förra året. Det har hjälpt mig enormt mycket har jag insett i efterhand. Jag har blivit mer observant och medveten när det gäller de återkommande tankemönsterna om att bli lämnad. Jag mår bättre nu, men ibland är det svårt att bara vara.  Tack så mycket för denna insikt. Jag vill gärna ha mer coahning med dig, följa det som vi gjorde sist. Du har hjälpt mig mycket."
"Jag har haft en mycket rogivade tid sedan jag var hos dig och har känt att det du gav/lärde mig är något jag tar med mig vidare. Jag trivdes i ditt sällskap och kände att jag verkligen fick ut lite av det jag hållit inom mig, både verbalt och fysiskt. Tror verkligen att bara man kommer till sans och tar emot det du har att ge, så tänds lågan eller entusiasmen mer och mer. Ser med nöje fram emot en träff med dig igen."

Lisa, din tantraterapeut
Lisa, din tantraterapeut
Lisa, din tantraterapeut
Lisa, din tantraterapeut