Yoni massage

 Yoni massage | Lustkraft

-dearmorering, healing, yoni massage och samtal... nära Stockholm
Sammanfattning av infon om yonibehandling eller yoni massage  

Jag erbjuder yoni behandlingar. Yoni är sanskrit för kvinnans underliv och betyder "heligt rum". Syftet är att frigöra känslomässiga spänningar och blockeringar, samt att öka din kroppsmedvetenhet och förbättra relationen till ditt underliv. Du får en inkännande och helande massage och beröring, healing och samtal i ett ombonat rum i centrala Uppsala. Två timmar för 2600 kronor. Yoni massage


Mer information om mina yonibehandlingar

Innan besöket kan du gärna berätta om din bakgrund i ett mail, så att jag förbereda mig och kan ge dej texter att läsa och ge dej friviliga hemläxor. 


Du får en inkännande och helande massage och beröring i ett ombonat rum i centrala Uppsala. I rusningstid går tågen sju gånger i timmen från T-centralen i Stockholm, de snabbaste tågen tar 32 minuter och sedan är det 700 meter promenad.


Jag anpassar besöket helt utifrån var just du befinner dig, vill och behöver, men här är ett förslag på hur ett första besök kan se ut: När du kommer, välkomnas du med en varm kram, och sedan får du klä av dig och säga något du vill släppa för varje klädesplagg och uttala en intention för behandlingen. Därefter får du lägga dig på mage på en elektriskt uppvärmd massagebänk och jag ger dej en avslappnande massage, med ekologisk, parfymfri olja. Jag har extra mycket fokus på lår och rumpa, eftersom det ofta kan finnas många knutar och mentala blockeringar i det området. En gång fick jag själv en timmes rumpmassage och bara grät hela den timmen, det kan vara så kraftfullt. Jag löser upp spänningar, knutar och blockeringar kring lår, ljumskar och könsben. 


Nu får du ligga på rygg och jag ger dej en taoistisk bröstmassage för att öppna upp ditt hjärtchakra. Sedan får du en womb- och yonihealing, där jag lägger en hand på ditt hjärta och en hand på först din livmoder och sedan över ditt underliv. Jag ber dej andas från ditt hjärta till ditt underliv och hjälper dej att visualisera kärlek och renande, helande ljus som får fylla hela din bäckenbotten och att känna in inre budskap från och få en djup kontakt med din yoni.


Efter detta får du en yoni mapping, där du på djupet får lära känna alla delar av ditt underliv, inte minst invändigt (urinrörsmynning, G-pad, G-punkt, A-punkt, livmodertapp osv) och hitta dina knipmuskler. Jag kan om du vill kombinera detta med mjuk dearmorering, där vi stannar upp och mediterar på eventuella spänningar, tills spänningen kanske släpper. Slutligen får du när du klär på dej får du berätta något du tar med dej eller vill ha mer av, för varje klädesplagg. Vi avslutar som vi började, med en trygg kram.


Under behandlingen är jag närvarande med mina händer och mitt hjärta och jag håller dig i att våga dela med dig av alla dina uttryck. Du behöver inte hålla tillbaks några ljud eller känlsor, utan hela du och din kropp välkomnas precis som du är. Jag lyssnar till din kropp och följer ditt flöde. Behandlingen bygger på kommunikation och trygghet och kan kombineras med stöd och samtal kring relationen till ditt underliv. Behandlingen är inte i sig sexuell. Däremot kan en bättre kontakt med ditt underliv, öppna upp för möjligheten för dig att lättare bli (multi)orgastisk. Bokar du upprepade behandlingar, kan du få fördjupa dig inom energiorgasmer, mer tantramassage (med tex sidensjalar osv), förmåga att transformera smärta till njutning, orgasmic meditation, mer dearmorering, högre grad av avslappning och att lättare kunna öppna upp och bli mer flödande i kroppen.  


Allting sker 100 % på dina villkor och jag kommer inte beröra dig någonstans utan att fråga först. Om du vill kan du välja att behålla underkläderna på hela tiden (och då anpassar jag behandlingen utifrån detta) och det viktigaste för mig är att du känner dig så trygg som möjligt. Upplägget kan variera utifrån dina behov, önskemål och det antal sessioner som du har behov av. Rabatt ges vid behov av flera sessioner eller om du har ont om pengar.


Om du har ont om pengar, men behöver en behandling, så vill jag ändå att du hör av dig, så försöker vi lösa det.


Min egen resa är att jag själv har haft kronisk candidasvamp, vestibulit och torra slemhinnor. Jag har tidigare haft mycket skamkänslor, men har bearbetat dessa. Jag kan idag älska mitt underliv och vara trygg i mig själv och min sexualitet. Men det har varit en lång resa att komma dit. Och det känns så värdefullt att få stötta och hjälpa andra att göra samma resa som jag har gjort. 2007 lyckades jag första gången väcka min sexuella energi (kundalini, livskraft) och sedan dess har den vuxit sig allt starkare hos mig. Att ha bättre kontakt med sitt underliv, är ett viktigt steg på vägen i att hitta och väcka sin sexuella energi.
 

Recensioner"Det här är nog det finaste jag har gjort för mig själv. Jag kommer nog bära med mig det här hela livet" //38-årig kvinna "Jag brukar ha svårt att kramas, men i din kram kände jag mig trygg direkt. Det här var det finaste jag har gjort. Det bubblade och pirrade i hela min kropp, det känns nu som att jag vill dansa. Så mycket gråt och skratt som bara kom och kom. Jag ser fram emot nästa session." "Du har helande händer, jag känner verkligen energin, det är riktig healing.""Med din närvaro och din trygghet så fick du mig helt avslappnad. Du har öppnat en ny värld för mig." "Du gav så mycket av dig själv, du fick mig verkligen att koppla bort allt annat än det som var för stunden. Du har en gåva och kunskap som du skall vara stolt över. Ditt lugn och din öppenhet har gjort att jag mått jättebra, jag hoppas kunna bevara den känslan länge." "Jag har aldrig varit med om någon som haft sådan närvaro förut. Det är en gåva du har, som du ska vara stolt över".  "Jag och min yoni har det bättre tillsammans efter att vi besökte dej.""Efter behandlingen har kroppen känns bättre. Jag har blivt mer bekväm med att både visa den och ha den. Det kom ganska fort efter behandlingen. Tack. Lusten har jag fortfarande svårt att komma i kontakt med, det är något med den som gör mig obekväm. Men jag är mycket mer i kontakt med att känna mig trygg med att känna ja-eller nej. Tyvärr har jag blivit ännu mer för att säga nej. Jobbar du med sånt med coachning i telefon?"


Lisa, din tantraterapeut
Lisa, din tantraterapeut
Lisa, din tantraterapeut
Lisa, din tantraterapeut


Frågor och svar, FAQ, om mina yonisessioner:


Vad är yonimassage? Yonimassage är enligt Wikipedia en typ av terapeuftisk tantrisk helkroppsmassage med fokus på kvinnans erogena zoner i syfte att lindra spänningar och smärta. Yoni betyder helig plats på sanskrit och syftar på kvinnans underliv. För mig är yonimassage en djupdykande process där terapeuten anpassar behandlingen efter var mottagaren befinner sig. En yonimassage är alltid 100 % på mottagarens villkor och kan därför se väldigt olika ut. 


Hur går det till? Under min yonibehandling ger jag livmoders- och yonihealing, där jag lägger på trygga och varma händer och vi tillsammans visualiserar hur området fylls av kärlek och läkande, helande ljus. Om du vill kan du sedan få lära känna, hitta och bli medveten om alla delar av ditt underliv, som en form av "yoni mapping". Urinrörsmynning, G-pad, G-punkt, A-punkt, livmodertapp och så vidare. Jag erbjuder även mjuk dearmorering eller biofeedback, där vi stannar upp vid en eventuell spänning och jag håller på den tills den släpper. Det kan vara fysiska eller mentala spänningar, knutar och blockeringar, som kan kännas som torrhet, värme eller vara ömmande. Även om det saknas seriös forskning, så kan det här ge dig en bättre kontakt med och större närvaro till ditt underliv. 


Vem är hjälpt av en yonibehandling? Du som är sexuellt avstängd, eller inte har kontakt med ditt underliv kan vara hjälpt av en eller flera behandlingar. Kanske har du aldrig fått stillsam, kärleksfull och icke-krävande beröring av ditt underliv. Kanske känner du dig ful, äcklig eller känner skam, smärta eller obehag. Då kan du få en bättre kontakt med ditt underliv.  


Vilka resultat man kan förvänta sig efter en yonisession? Du får förhoppningsvis lära känna din kropp och ditt underliv och vad du behöver för att känna dig trygg och kunna öppna upp för njutning. Det är vanligt att olika känslor, som tex gråt, kommer upp under behandlingen. Det kan vara ett först steg mot att känna mindre skam och mer lust, närvaro, avslappning och kontakt med sin yoni.