Sessioner

Sessioner, terapi och coaching

Vad och hur

 

Jag erbjuder coaching eller terapi i ett tryggt och vackert rum, tio minuters promenad från Uppsala tågstation. Om du hellre vill boka massage gör du det här.

 

Samtal, utlevelse- och andningsövningar, Voice Dialog, beröring, frigörande andning eller vägledda meditationer. Du kan även få konkreta tips och verktyg för att förbättra ditt sexliv, våga flirta, sätta gränser eller få bättre självförtroende.

 

Du som är kvinna kan få stöd kring till exempel skam, gränssättning, vestibulit eller orgasmsvårigheter och du som är gravid kan få tips på hur du ökar dina chanser att få en erotisk eller extatisk förlossning.


 

För par

 

Kommer du tillsammans med din partner kan ni få en privatkurs i tantra och sex. Jag vägleder er genom bl.a. andningsövningar, samtalsövningar och beröringsövningar. Jag hjälper er att öka (eller hitta tillbaka till) er lust, kärlek och hängivelse. Ni väljer själva hur intima ni vill vara med varandra. Ni kan också få övningsförslag, tips och material att ta med er hem.

 

 

 

Tidsbokning

 

 

För tidsbokning och mer information, skriv till lisa@lustkraft.se och berätta också gärna lite om dig själv. Du kan också boka coaching/rådgivning via telefon.

 

 

 

 

Såhär har andra tyckt


"Tack Lisa för en underbar session. Med säker hand guidade du mig i meditation till kärnan av det jag länge hade upplevt som problem, för att upptäcka det som låg bakom och vända det till min styrka. Din varma trygghet gav mig mod till att våga möta och öppna upp för att börja förändra. Jag kände under hela sessionen full tillit till dig."
"Jag är så imponerad av att du alltid har haft verktyg att coacha mig med i mina vitt skilda utmaningar. Det bästa är förstås att jag upplever en varaktig förändring i en av mina närmaste relationer efter en av våra coachingsessioner. Tack!"
"Tack för senast! Tycker det var en fin upplevelse att få träffa dig, spännande på många plan, du är en underbar och varm tjej ska du veta. :) Jag fick insikter och upplevelser som jag kommer att ta med mig! Också en del övningar som du fick mig att göra, att liksom släppa loss på nåt sätt! Du vet verkligen vad du gör."
"Tack för de få gånger vi träffades förra året. Det har hjälpt mig enormt mycket har jag insett i efterhand. Jag har blivit mer observant och medveten när det gäller de återkommande tankemönsterna om att bli lämnad. Jag mår bättre nu, men ibland är det svårt att bara vara.  Tack så mycket för denna insikt. Jag vill gärna ha mer coahning med dig, följa det som vi gjorde sist. Du har hjälpt mig mycket."
"Jag har haft en mycket rogivade tid sedan jag var hos dig och har känt att det du gav/lärde mig är något jag tar med mig vidare. Jag trivdes i ditt sällskap och kände att jag verkligen fick ut lite av det jag hållit inom mig, både verbalt och fysiskt. Tror verkligen att bara man kommer till sans och tar emot det du har att ge, så tänds lågan eller entusiasmen mer och mer. Ser med nöje fram emot en träff med dig igen."