Yoni massage

Jag, 2019

Jag, 2019

Jag 2020


 Kontakta mej gärna på lisa@lustkraft.se


"Dina kurser är livsförändrande" 


                        "Du har helande händer"


   "Jag känner mej verkligen sedd" 

Jag ger dig kvinna, terapeutisk massage av din bäckenbotten (yonimassage) och löser upp spänningar, knutar och blockeringar kring insidan av dina lår, ljumskar och könsben. Vi kan också inkludera yoni mapping, yoni och womb healing eller mjuk dearmorering. Yoni mapping innebär att jag lär dig att förstå och hitta ditt "knip", G-punkten och andra delar av underlivet. Behandlingen bygger på kommunikation och trygghet och kan kombineras med stöd och samtal kring relationen till ditt underliv. Behandlingen är inte i sig sexuell. Däremot kan en bättre kontakt med ditt underliv, öppna upp för möjligheten för dig att lättare bli (multi)orgastisk. 


Allting sker 100 % på dina villkor och jag kommer inte beröra dig någonstans utan att fråga först. Om du vill kan du välja att behålla underkläderna på hela tiden (och då anpassar jag behandlingen utifrån detta) och det viktigaste för mig är att du känner dig så trygg som möjligt. Upplägget kan variera utifrån dina behov, önskemål och det antal sessioner som du har behov av. Rabatt ges vid behov av flera sessioner.


En yoni session kan kombineras med en tantrisk massage. Min massage är mer andlig, sinnlig och sensuell än en "vanlig massage" och jag coachar dej gärna i tantrisk energicirkulering och andra andningsmetoder. Kanske blir du fylld av både energi, avslappning och njutning. Vissa lär sej med tiden att få så kallade andnings- eller energiorgasmer, där hela kroppen skakar i något sorts klimax. Du väljer själv om du vill vara naken eller inte (jag hjälper dej gärna att komma i kontakt med dina gränser, känslor och behov).
Hur du bokar en tid

 

För bokning och mer information, skriv till lisa@lustkraft.se. Berätta också gärna lite om dig själv (samt namn och mobilnummer). Du kan också ringa mig på tfn 073-9319015, men jag föredrar mail. 


Om du vill boka coaching för att få hjälp med att praktisera tantra, sätta gränser eller hitta din sexuella lust, 

så kan du läsa om min sexualterapi här och jag ger även tantrisk massage. Dessutom har jag kvinnohelger nära Stockholm
Kvinnohelger om yonimasssage mm


Jag har kvinnohelger en gång i månaden i Stockholm, där jag samarbetar med två tantriskt erfarna assistenter och en musiker och där jag bland annat lär ut yonihealing, yonimapping och mjuk dearmorering, både självmassage och att ge till varandra.  

Yoni massage

 Yoni massage - dearmorering, healing och samtal

 

Jag kan hjälpa dej att läka gamla sår och bli mer trygg i din sexualitet. Kanske hitta nya aspekter av din sexualitet så att du kan njuta på sätt som du förut inte ens visste var möjligt. 


Du får en inkännande och helande massage och beröring, i ett vackert, tryggt och mysigt rum med levande ljus, bara tio minuters promenad från Uppsala tågstation. 

 

Den behandling jag ger syftar till att öppna dina sinnen och frigöra känslomässiga spänningar och blockeringar, samt att öka din kroppsmedvetenhet och förbättra relationen till ditt underliv. Genom en vägledd meditation, med mina händer och min röst, hjälper jag dig att slappna av. Du behöver inte hålla tillbaks några ljud eller känlsor, utan hela du och din kropp välkomnas precis som du är. Jag lyssnar till din kropp och följer ditt flöde. 


Jag kan också lära ut hur du kan ge dej själv mjuk dearmorering, på dig själv eller ihop med en partner eller ihop med mig. Dearmorering är en pseudovetenskaplig metod för att lokalisera ömma punkter i slidan, och hålla mjukt på dem, tills det ömma eller spänningen släpper och därmed sägs även trauman kunna släppa. 
Tid du bokat

Tisdagar

kl 10-18:45

Övriga tider

75 min

1600 kr

2000 kr

90 min

1800 kr

2200 kr

105 min

2000 kr

2400 kr

120 min

2200 kr

2600 kr

Såhär har andra tyckt"Du har helande händer, jag känner verkligen energin, det är riktig healing.""Med din närvaro och din trygghet så fick du mig helt avslappnad. Du har öppnat en ny värld för mig.""Du gav så mycket av dig själv, du fick mig verkligen att koppla bort allt annat än det som var för stunden. Du har en gåva och kunskap som du skall vara stolt över. Ditt lugn och din öppenhet har gjort att jag mått jättebra, jag hoppas kunna bevara den känslan länge." 

In English: Yoni massage close to Stockholm and Arlanda


I offer terapeutic, non sexual vagina and yoni massage close to the central train station in Uppsala. 40 minutes train from Stockholm and 18 minutes train from Arlanda.

Yoni massage


Vad betyder yoni massage eller underlivsmassage?


En intention med en underlivsbehandling (Yoni-massage) är att reda ut och frigöra den information som finns i ditt underliv; skador, minnen, blockeringar och ärr. Ordet Yoni betyder helig plats på Sanskrit och symboliserar även gudinnan Shakti inom Hinduismen. I Tantra ses Yoni som både erotisk och magisk, en plats av visdom och helande kraft och som ett tempel där gudomligheten hos kvinnan dyrkas.


Det finns olika ord för olika vaginabehandlingar, som alla syftar till att lösa upp känslomässiga spänningar. Kanske kallas det för yoni masage, vaginamassage, könsackupressur eller dearmorering. Ofta bygger yoni sessionen i någon form på att du får icke-sexuell, långsam, trygg och terapeutisk beröring och behandling av intimare delar, samtidigt som ni har ögonkontakt och du får stöttning i att hantera de känslor som kommer upp. Även om terapeuten kan lösa upp fysiska knutar och spänningar, så är det i första hand de känslomässiga spänningarna och skammen som främst får sig en omgång. Vad händer i mig nu? Vad vill mitt underliv säga till mig? Hur är kontakten till min yoni, min vagina, min livmoder? 


Under behandlingen är jag närvarande med mina händer, mitt hjärta och jag håller dig i att våga dela med dig av alla dina uttryck. Jag kan även ge dig både yoni healing och livmodershealing (womb healing).


Jag har själv har haft kronisk candidasvamp, vestibulit och torra slemhinnor. Jag har tidigare haft mycket skamkänslor, men har bearbetat dessa. Jag kan idag älska mitt underliv och vara trygg i mig själv och min sexualitet. Men det har varit en lång resa att komma dit. Och det känns så värdefullt att få stötta och hjälpa andra kvinnor att göra samma resa som jag har gjort. 2007 lyckades jag första gången väcka min sexuella energi (kundalini, livskraft) och sedan dess har den vuxit sig allt starkare hos mig. Att ha bättre kontakt med sitt underliv, är ett viktigt steg på vägen i att hitta och väcka sin sexuella energi. 


Det finns inga quick-fix, mirakelbehandlingar eller snabba lösningar. Men hos mig kan du känna dig sedd och hörd. Och förhoppningsvis kan vi sakta men säkert läka de sår som finns och jag kan stödja dig att komma vidare. För en djupare transformation, kan det behövas upprepade yoni behandlingar (hos mig eller någon anann) eller att du går någon längre kurs, tex min kvinnokurs, där vi under fem helger verkligen går på djupet. På mina kvinnohelger som jag leder en gång i månaden i Stockholm, samarbetar jag med två tantriskt erfarna assistenter och där lär jag bland annat ut yonihealing, yonimapping och mjuk dearmorering, både självmassage och att ge till varandra. Men även en enda yoni session kan vara det som behövs för att sätta bollen i rullning. Det som får dig att kanske lite smått börja tycka mer om ditt underliv, och så ett frö av acceptans och självkärlek.