Yoni massage

 


Yonimassage i Stockholm och Uppsala - dearmorering, healing och samtal

 

Jag kan hjälpa dej att läka gamla sår och bli mer trygg i din sexualitet. Kanske hitta nya aspekter av din sexualitet så att du kan njuta på sätt som du förut inte ens visste var möjligt. 


Du får en inkännande och helande massage och beröring i ombonade och trygga behandlingsrum, dels nära Globen i Stockholm (måndagar har jag bokat hela lokalen) och dels bredvid tågstationen i Uppsala. Du får med dig hemläxor och texter att läsa, anpassade utifrån dina behov. 

 

Den behandling jag ger syftar till att öppna dina sinnen och frigöra känslomässiga spänningar och blockeringar, samt att öka din kroppsmedvetenhet och förbättra relationen till ditt underliv. Genom en vägledd meditation, med mina händer och min röst, hjälper jag dig att slappna av. Du behöver inte hålla tillbaks några ljud eller känlsor, utan hela du och din kropp välkomnas precis som du är. Jag lyssnar till din kropp och följer ditt flöde.

 

Hur du bokar en tid

 

För bokning och mer information, skriv till lisa@lustkraft.se. Berätta också gärna lite om dig själv (samt fullständigt namn och mobilnummer). Du kan också ringa mig på tfn 073-9319015, men jag föredrar mail. Hör av dej om du behöver en behandling, men inte har råd, så löser vi det. 


Om du vill boka coaching för att få hjälp med att praktisera tantra, sätta gränser eller hitta din sexuella lust, 

så kan du läsa om min sexualterapi här och jag ger även tantrisk massage. Dessutom har jag kvinnohelger i Stockholm

Längd

Torsdagar kl 13-21

Övriga tider

75 min

1600 kr

2000 kr

90 min

1800 kr

2200 kr

105 min

2000 kr

2400 kr

120 min

2200 kr

2600 kr

Yoni massage

Kort om min behandling


Jag ger dig kvinna, terapeutisk massage av din bäckenbotten (yonimassage) och löser upp spänningar, knutar och blockeringar kring insidan av dina lår, ljumskar och könsben. Vi kan också inkludera yoni mapping, yoni och womb healing. Yoni mapping innebär att jag lär dig att förstå och hitta ditt "knip", G-punkten och andra delar av underlivet. Jag kan också lära ut hur du kan ge dej själv mjuk dearmorering, på dig själv eller ihop med en partner eller ihop med mig. Dearmorering är en pseudovetenskaplig metod för att lokalisera ömma punkter i slidan, och hålla mjukt på dem, tills det ömma eller spänningen släpper och därmed sägs även trauman kunna släppa. Behandlingen bygger på kommunikation och trygghet och kan kombineras med stöd och samtal kring relationen till ditt underliv. Behandlingen är inte i sig sexuell. Däremot kan en bättre kontakt med ditt underliv, öppna upp för möjligheten för dig att lättare bli (multi)orgastisk. 


Allting sker 100 % på dina villkor och jag kommer inte beröra dig någonstans utan att fråga först. Om du vill kan du välja att behålla underkläderna på hela tiden (och då anpassar jag behandlingen utifrån detta) och det viktigaste för mig är att du känner dig så trygg som möjligt. Upplägget kan variera utifrån dina behov, önskemål och det antal sessioner som du har behov av. Rabatt ges vid behov av flera sessioner eller om du har ont om pengar.


En yoni session kan kombineras med en tantrisk massage. Min massage är mer andlig, sinnlig och sensuell än en "vanlig massage" och jag coachar dej gärna i tantrisk energicirkulering och andra andningsmetoder. Kanske blir du fylld av både energi, avslappning och njutning. Vissa lär sej med tiden att få så kallade andnings- eller energiorgasmer, där hela kroppen skakar i något sorts klimax. Du väljer själv om du vill vara naken eller inte (jag hjälper dej gärna att komma i kontakt med dina gränser, känslor och behov). Hur min behandling kan gå till, mer konkret och detaljerat


Innan besöket kan du gärna berätta om din bakgrund i ett mail, så att jag förbereda mig och kan ge dej texter att läsa och ge dej friviliga hemläxor.


Själva behandlingen (utöver klä av sig kläder etc) tar ca 90 minuter (per tillfälle). Du behöver därför boka minst 105 minuter för att få hela behandlingen och bokar du 120 minuter, så vi hinner vi prata också. Jag lär gärna ut själv-dearmorering/biofeedback, så att du kan fortsätta att behandla dig själv. 


Alla besök hos mig ser olika ut men här är ett förslag på hur det kan se ut: Första besöket pratar vi troligen mycket medan jag berör dig. Du får kanske berätta om relationen till ditt underliv medan jag berör din kropp och sedan blir det yoni mapping, där du får lära dig att känna alla delarna i ditt underliv, samt att jag lär ut och berättar om själv-dearmorering om du vill det. Kommande besök pratar vi mindre (eller inget alls) och fokus blir mer på tårar, processer, njutning och kraftfull transformation. Jag jobbar intuitivt och ingen session är den andra lik. 


När du kommer, välkomnas du med en varm kram, och sedan får du klä av dig och säga något du vill släppa för varje klädesplagg och uttala en intention för behandlingen. Därefter får du lägga dig på mage på en elektriskt uppvärmd massagebänk och jag ger dej en avslappnande massage, med ekologisk parfymfri olja. Jag har extra mycket fokus på lår och rumpa, eftersom det ofta kan finnas många knutar och mentala blockeringar i det området. En gång fick jag själv en timmes rumpmassage och bara grät hela den timmen, det kan vara så kraftfullt. Därefter får du ligga på mage och jag ger dej en taoistisk bröstmassage för att öppna upp ditt hjärtchakra. Sedan får du en yonihealing, där jag lägger en hand på ditt hjärta och en hand på ditt underliv. Jag ber dej andas från ditt hjärta till ditt underliv och hjälper dej att visualisera kärlek och renande, helande ljus som får fylla hela din bäckenbotten och att känna in inre budskap från och få en djup kontakt med din yoni. Efter detta får du en yoni mapping, där du på djupet får lära känna alla delar av ditt underliv, inte minst invändigt (urinrörsmynning, G-pad, G-punkt, A-punkt, livmodertapp osv). Jag kombinerar detta med mjuk dearmorering, där vi stannar upp och mediterar på eventuella spänningar, tills spänningen släpper. Slutligen får du när du klär av dej, berätta något du tar med dej eller vill ha mer av, för varje klädesplagg. Vi avslutar med en trygg kram.


Bokar du upprepade behandlingar, kan du få fördjupa dig inom energiorgasmer, mer tantramassage (med tex sidensjalar osv), förmåga att transformera smärta till njutning, orgasmic meditation, mer dearmorering, högre grad av avslappning och att lättare kunna öppna upp och bli mer flödande i kroppen.  

Kvinnohelger om yonimasssage mm


Jag har kvinnohelger en gång i månaden i Stockholm, där jag samarbetar med två tantriskt erfarna assistenter där jag bland annat lär ut yonihealing, yonimapping och mjuk dearmorering, både självmassage och att ge till varandra. 


 

Såhär har andra tyckt


"Jag brukar ha svårt att kramas, men i din kram kände jag mig trygg direkt. Det här var det finaste jag har gjort. Det bubblade och pirrade i hela min kropp, det känns nu som att jag vill dansa. Så mycket gråt och skratt som bara kom och kom. Jag ser fram emot nästa session." "Du har helande händer, jag känner verkligen energin, det är riktig healing.""Med din närvaro och din trygghet så fick du mig helt avslappnad. Du har öppnat en ny värld för mig.""Du gav så mycket av dig själv, du fick mig verkligen att koppla bort allt annat än det som var för stunden. Du har en gåva och kunskap som du skall vara stolt över. Ditt lugn och din öppenhet har gjort att jag mått jättebra, jag hoppas kunna bevara den känslan länge.""Jag har aldrig varit med om någon som haft sådan närvaro förut. Det är en gåva du har, som du ska vara stolt över". 
Vad betyder yoni massage?


Det finns olika ord för olika vaginabehandlingar, som alla syftar till att lösa upp känslomässiga spänningar. Kanske kallas det för yoni masage, vaginamassage, könsakupressur eller dearmorering. Ofta bygger yoni sessionen i någon form på att du får icke-sexuell, långsam, trygg och terapeutisk beröring och behandling av intimare delar, samtidigt som ni har ögonkontakt och du får stöttning i att hantera de känslor som kommer upp. Även om terapeuten kan lösa upp fysiska knutar och spänningar, så är det i första hand de känslomässiga spänningarna och skammen som främst får sig en omgång. Vad händer i mig nu? Vad vill mitt underliv säga till mig? Hur är kontakten till min yoni, min vagina, min livmoder? 


Under behandlingen är jag närvarande med mina händer och mitt hjärta och jag håller dig i att våga dela med dig av alla dina uttryck.


Jag har själv har haft kronisk candidasvamp, vestibulit och torra slemhinnor. Jag har tidigare haft mycket skamkänslor, men har bearbetat dessa. Jag kan idag älska mitt underliv och vara trygg i mig själv och min sexualitet. Men det har varit en lång resa att komma dit. Och det känns så värdefullt att få stötta och hjälpa andra att göra samma resa som jag har gjort. 2007 lyckades jag första gången väcka min sexuella energi (kundalini, livskraft) och sedan dess har den vuxit sig allt starkare hos mig. Att ha bättre kontakt med sitt underliv, är ett viktigt steg på vägen i att hitta och väcka sin sexuella energi. 


Hos mig kan du känna dig sedd och hörd. Och förhoppningsvis kan vi sakta men säkert läka de sår som finns och jag kan stödja dig att komma vidare. För en djupare transformation, kan det behövas upprepade yonibehandlingar eller att du går någon längre kurs, tex min kvinnokurs. Men även en enda yoni session kan vara det som behövs för att sätta bollen i rullning. Det som får dig att kanske lite smått börja tycka mer om ditt underliv, och så ett frö av acceptans och självkärlek.