Kursrespons

 Kontakta mej gärna på lisa@lustkraft.se"Dina kurser är livsförändrande" //kursdeltagare

"Du har helande händer"//massagekund

"Jag känner mej verkligen sedd" //coachingkund

Filmen ovan är från Gudinnekurs med mig 2017

och filmen nedan är från en tantrakurs jag höll 2011. 

"Jag har gått "Tantriska gudinnehelger" med Lisa och varit jättenöjd alla helgerna. Lisa skapar en trygg stämning i gruppen med plats även för glädje och skratt. Lisas kurser har för mig varit ett forum för självkärlek och att komma i kontakt med min kropp, kvinnlighet och sexualitet. Jag kan varmt rekommendera Lisas kurser till alla som vill utvecklas och komma i kontakt med sig själva och njuta av att vara i kroppen." Kvinna, 50

 


 

"Efter den underbara Gudinnekursen har jag upptäckt att jag fått verktyg som jag redan använt på flera plan och det har varit att säga nej och att sätta gränser. Och att jag har blivit kränkt på arbetsplatsen flera gånger MEN nu har jag blivit väckt och ska ta hand om mig själv. Den andra starka upplevelsen var övningen när jag var bebis i en trygg famn, tårarna bara rann. Går vidare och ska undersöka barnet inom mig. Tacksam för en välorganiserad, empatisk kvinnokurs!" 

 

 

 

"Det var högt över mina förväntningar! Hela upplägget var genomtänkt och inspirerande. Så TACKSAM att jag gått den här kursen!"

 

 

"Jag gick Lisas fem-helgers-kurs för kvinnor och är mycket nöjd. Lisa är en mästare på det hon gör. Hon lyckas omvandla skammen kring sexualitet och kropp till fokus på glädje och lust. Hon är en verklig expert, med mycket humor och moget ledarskap. Att jobba med andra kvinnor i grupp är något jag verkligen rekommenderar. Jag var lite skeptisk till det i början, men det är genom andra kvinnor vi hittar tillbaka till vår enorma kraft. Jag är mer hel som människa tack vare den här kursen."
Kvinna, 47
"Helgen gav mig enormt mycket, så mycket funderingar i efterhand. I flera veckor gick jag och riktigt mös av alla känslomässiga upplevelser och funderade på allt jag upplevt. Jag tycker om att komma människor nära och uppleva känslor tillsammans och denna helg gav mycket av den varan. Underbart, och jag vill ha mer!"
"Lisas kurs har gett positiva ringar på vattnet för både mig, mina väninnor som deltog – och de som har fått höra om våra erfarenheter. När jag under kursen berättade min sexuella historia, förstod jag mitt bagage. Och där och då medan tårarna rann och Lisa och de andra stöttade och höll om mig, insåg och kände jag att jag har rätt att säga nej. Och jag förstod också att jag inte är ensam om det har jag upplevt. Men det allra bästa var den ärlighet och omsorg som Lisa som kursledare visade oss. Att hon fanns där och accepterade – så att jag blev inspirerad till att våga vara mer av mig själv. Både jag och mina väninnor fortsätter att utvecklas av det vi lärt oss. Vi har blivit bättre på att prata om saker och tar vara på varandra."

  

 

 

 "Jag vill bara berätta att jag verkligen gillar "Tantriska gudinnehelger". För varje träff så känner jag hur jag slappnar av och det flödar kärlek och inte bara under den tiden vi ses utan kanske ännu tydligare märker jag det i möten med andra människor under dagarna som följer."

 "Jag har gått många olika kurser, och det här träffade verkligen rätt. Som kursledare tycker jag Lisa är så naken och ärlig. Det gör att vi kursdeltagare snabbare vågar öppna upp mer." 

"Tusen takk for et kjempefint kurs, som kommer til å forandre livet mitt :). Og du var en veldig flink kursholder og gav mye av deg selv. Du er virkelig fantastisk på å holde kurs. Jag fikk njua av sexy lekenhet i helgen, mycke gledje ble vekket opp i meg, njuter av det nu! Kursen var over all min forventning, massor med ROS på grunn av din vakna respektfulla imøtekommenhet i enhver situasjon, så sensitiv for alle våre kjenslor og hvilket tilstand vi var i. Du hadde full koll på hva som skulle hende neste minut, av øvningar och tidsperspektiv i workshopen, jag kjende meg jette ivaretagen! Jag kjende enhet med deg och hela gruppen på grunn av din formåga att kjenna av."