Kvinnohelger (kurs)

Femhelgerskursen våren 2022:15-16 jan: Älska dig själv


5-6 feb: Älska din kropp


26-27 feb: Älska din yoni


26-27 mars: Fyll dig med energi


9-10 apr: Beröring
Lördagarna kl 12-20   

och söndagarna kl 9-17 "Vill med hela min kropp och mitt hjärta tipsa om Lisas kurs i självkärlek och tantriskt systerskap.  //Sarha 28 år


"Du är den bästa kursledare jag haft och jag har gått MÅNGA kurser."

//Kvinna 51 år


Läs fler kurs-recensioner här. Det varierar vilka assistenter jag har och de som står nedan har varit med tidigare eller kommer vara med den här kursomgången:


*Smirja är en inspirerande kvinna som spontant hjälpt flera av sina väninnor att bli tryggare i och att våga bejaka sin kropp och sin sexualitet. Hon har stor kopmetens inom BDSM. 


*Frida Dahlgren är yogalärare, mantramusiker & musiklärare. Hon brinner för att sprida musikens kraft till andra. Hon är även ayurvedisk hälsorådgivare och har länge praktiserat ayurveda, yoga och tantra. Frida har även stor kunskap om örter från ett helhetsperspektiv där kunskaper i nordisk, indisk och kinesisk medicin ingår.


*Ylva som har två decenniers erfarenhet av självutvecklingsarbete och är schamansk utövare i kvinnlig europeisk tradition.


*Elinor som har studerat Querofolket från Andernas shamanska tradition och leder magiska ceremonier och kan shamansk healing. Hon har assisterat mig under ca 35 helger. Här är hennes hemsida: https://livsstil195184986.wordpress.com/


*Josefin som är ayurvedaterapeut, kundalini och hathayogalärare. Även utbildad till mantra/ljud/klang och gongterapeut, friskvårdsterapeut samt grundutbildad i gestaltterapi och kommunikologi. Hon har också genomgått 80h i psykodynamisk terapi och 1 år i bildterapi.Årsprogram för kvinnor i Stockholm, "Tantriska Gudinnehelger"

Tantriskt yoga retreat med assistenter 

- En femhelgerskurs som leds av mig (Lisa) och tantriskt erfarna assistenter, där du kan utveckla din sexualitet och skapa mer njutning i ditt liv. En av assistenterna är shamanen Elinor, som förutom att stödja kursdeltagarna, också kommer bidra med shamanska riter och ceremonier. 


 

Välkommen att mötas i samhörighet och värme, i systerskap. En kvinnocirkel för dej som vill komma hem till din autentiska och vilda själ och ditt hjärtas röst. Du får öva dig på att säga JA till din kropp och dina känslor, och våga vara mer av det som är du. Det blir ett tillfälle att komma bort från vardagen och närmare dej själv. Närmare din sårbarhet, men också närmare din lust, glädje och längtan. Vi utforskar vår livsenergi, njuter av livet och lär oss om oss själva. Allt i en trygg miljö och i din egen takt.

 

Den här djupa, mjuka och kraftfulla kursen är för dig som vill stärka dig själv och är redo för en djupt transformerande resa, där du ökar din kropps kapacitet att känna kärlek och njutning. Jag välkomnar en liten grupp, för att skapa ett tryggt rum där vi kan visa oss i vår sårbarhet, som dem vi verkligen är. Det kommer finnas assistenter, vissa med terapeutisk erfarenhet. Det finns goda möjligheter att gå så djupt du vill och vågar i övningarna och att du fortfarande kan känna dej trygg. Det finns alltid någon till hands.

 

Det blir förtroliga samtal och teori kring kärlek, kommunikation, intimitet, njutning och sexualitet. Vi gör övningar som syftar till att ge dig mer tillgång till dig själv, inom meditation, sång, olika former av dans, ceremonier och ritualer, sensuell beröring, integritet och gränssättning.

 

Många har föreställningar om att deras kroppar inte duger. Vi utmanar detta i olika övningar och du får chans att se din kropp på ett nytt vackert sätt och att bli vän med den och du får bekräftelse och blir sedd för den du är. Du får även lära dig metoder för att bygga upp och cirkulera sexuell energi och lär dig kanske att få energiorgasmer.

 

Genom att kursen är fördelad över fem helger, hinner vi lära känna varandra på djupet. Vi kan stödja och hålla kontakten med varandra mellan helgerna. Ofta upppstår en stark känsla av systerskap och gemenskap under resans gång (som brukar kvarstå långt efteråt).

För vem:

 

Du som är född som eller definierar dej som kvinna. 

 

 

Var:

 

Mysig yogalokal nära Globen i Stockholm (se foton nedan). 

 


 

Teman för de fem helgerna:


Modul 1 "Älska dig själv"

– självkärlek och integritet.

Gränssättnings- och självkärleksövningar.

Bli bättre på att hitta och uttrycka både ditt nej och ditt ja.

 


Modul 2 "Älska din kropp"

din sexuella resa. Lär dej uppskatta din kropp

och låt både den och dina ord få berätta din historia.

Komplimanger, burlesque-dans, bröstmassage mm. 

 


Modul 3 "Älska din yoni"

– Livet och underlivet". Genom yonimapping och ceremonier

blir du trygg i att upptäcka och utforska ditt underliv.

Womb healing och dearmorering mm. 

 


Modul 4 "Fyll dig med energi"

– andningsorgasmer och lek. Playful fighting

Kontaktimprovisation, brottning, skrattyoga

och tekniker för att få energiorgasmer. Bubbla och flöda!

 


Modul 5 ”Beröring" - fördjupningshelg.

Gränssättning, energiandning, avslappning

och massagetekniker. 

Bossy massage (att be om det du vill ha) och yonihealing mm.

 

 
Allt detta ingår i kursavgiften:

 

 • Fem helger: Fem kursmoduler med skilda teman.

 

 • Terapeutiskt stödjande assistenter: Erfarna assistenter så att du kan våga gå djupare in i övningarna och känna dej riktigt trygg. Det finns flera rum, där du kan få gå undan med en terapeuft för att få extra stöd i just din process.

 • Enskild coachning: 30 min enskild terapi/coaching via telefon. Samt möjlighet att maila din livsberättelse till mig (kursledaren) och assistenterna, så att vi kan anpassa kursen och ge dej det stöd just du behöver. 


 • Välgörenhet: En tiondel av intäkterna skänker jag till välgörenhet, till geeffektivt.se. Jag är inspirerad av "Effektiv altruism" och "Giving what we can".

 • Prova på första helgen: Efter den första helgen kan du avgöra om du vill betala för och gå hela kursen eller bara första helgen.

 • Ta igen missade helger gratis: I mån av plats kan du ta igen missade helger gratis. Ambitionen är att hålla kursen fortlöpande. Alternativt kan du välja att bara betala för de helger du verkligen gått (i så fall gäller priset för fristående helger). Vid avanmälan fram till en vecka före kursstart, återbetalas hela kursavgiften förutom 1500 kr. 

 • Boende: Tidigare kurser har de som bor nära kurslokalen erbjudit boende hos sig till de kursdeltagare som bor längre bort. Jag hjälper till att förmedla kontakt.


 • Referens: Säg till om du vill få kontakt med en tidigare kursdeltagare, innan du bestämmer dej. En filmintervju med en tidigare                  kursdeltagare finns också om du klickar här.

 • Diplom, kursmaterial, hemuppgifter och Facebook-grupp: Du får kursmaterial och hemuppgifter samt kursintyg efter avslutad kurs, du blir en Diplomerad Tantriker. Du blir också inbjuden till både en Facebook-grupp för just din kursomgång, samt en grupp för alla tidigare kursomgångar, så att du blir en del av ett större community, en Gudinne-tribe. Resan fortsätter. Det finns också en öppen Facebook-grupp där jag löpande lägger ut hemläxor och tips, som du kan gå med i redan nu: www.facebook.com/groups/lustkraft


 • Shaman/hjälplärare: I just den här kursen är planen att shamanen Elinor ska bidrar med ceremonier. Tillsammans skapar vi magi. Tidigare kursomgångar har jag även fått med mig hjälplärare och kunnat bjuda på överraskningar, som eld- blom-, vinceremonier, flera musiker, gratis extraträffar eller dansuppvisning. Kanske blir det något liknande även den här gången. 

 • Gåvor: Bland annat en menskopp och ett yonihalsband. 
  Kursavgift (din investering i dig själv), som kan delbetalas:  1900 kronor per helg om du väljer att gå alla fem helgerna. Sammanlagt för alla helgerna blir det 9500 kronor, plus bokningsavgift om 1500 kr. Helgerna kan även tas fristående för 3000 kronor per helg, plus bokningssavgiften. Du kan ta igen missade helger gratis vid annat tillfälle i mån av plats. Din plats är bokad och garanterad först då du betalat bokningsavgift om 1500 kronor. Vid avanmälan fram till en vecka före kursstart återbetalas allt utom bokningsavgiften.  • Rabatt: Är möjligt för dej som har ont om pengar eller lust att hjälpa till. Delbetalning kan ordnas. 

   

  • Gå om, till rabatterat pris: Jag upplever att det är en stor tillgång för gruppen att ha med deltagare som gör resan för andra (eller tredje) gången. 

   

  • För företagare: Du kan göra avdrag för vidareutbildning eller friskvård och jag kan skriva Självledarskap på fakturan. För företag tillkommer moms. 

   

   


  Ansökan och kontakt:

   

       lisa@lustkraft.se, tfn 073-9319015.   Nedan är foton från tidigare helger 2020-2021, med godkännande från de som är med:   Tantra yoga retreat / kurs