Terapi / coaching

Sexualterapi, enskild coaching nära Stockholm (centrala Uppsala)

Boka gärna tider hos mig snabbt och enkelt här: http://lustkraft.bokadirekt.se

Vad och hur


Uttryck dina behov och få dem uppfyllda! Jag kan hjälpa dej att läka gamla sår och bli mer trygg i din sexualitet. Kanske hitta nya aspekter av din sexualitet så att du kan njuta på sätt som du förut inte ens visste var möjligt. 

 

Du kan bli bättre på att älska och attrahera fler möjligheter till intima möten och jag finns med som stöd för dig under hela din utveckling. Jag kan lära dig hur du tolkar sexuella signaler och märker när någon flirtar med dig. 


Jag kan också ge stöd kring vestibulit och/eller utbrändhet eftersom jag har personlig erfarenhet av detta. Du kan även få konkreta tips och verktyg för att förbättra ditt sexliv, våga flirta, sätta gränser eller få bättre självförtroende. Du kan få stöd kring skam, gränssättning eller orgasmsvårigheter och jag anpassar sessionerna efter dina önskemål och behov. Jag varvar teori med praktiska övningar. Samtal, utlevelse- och andningsövningar, beröring, frigörande andning eller vägledda meditationer.  


Kommer du tillsammans med din partner kan ni få en privatkurs i tantra och sexualitet eller parterapi


Jag tar friskvårdskuponger via Actiway. 

 

För tidsbokning och mer information, skriv till lisa@lustkraft.se och berätta också gärna lite om dig själv. 

 


 

 

 


Coaching i Uppsala eller Stockholm: 

Tid du bokat

Kostnad

60 min (1 tim)

1140 kr

75 min

1260 kr

90 min

1380 kr

105 min

1500 kr

120 min (2 tim)

1620 kr


Telefoncoaching med eller utan video


Du får coaching eller terapi i ett tryggt och mysigt rum, tio minuters promenad från Uppsala tågstation. Jag kan även ge coaching via telefon eller via en video-app. Om du hellre vill boka massage gör du det här.


Jag kan använda de flesta videoapper, så som Zoom, Whatsup, Skype, Viber eller Messanger.

 Verbalt tantriskt onanistöd via telefon eller video


Jag välkomnar dig att ringa mej och få bli vägledd i en sårbar och tantrisk onani/självkärleksceremoni, via telefon eller video. En möjlighet att släppa på skam eller till ökad njutning. Det kan särskilt passa dig med orgasmsvårigheter eller dig med låg självkänsla. Jag guidar dig terapeutiskt genom en session i självkärlek, självkännedom och tantriska andningstekniker och meditation, medan du smeker dig själv. Jag har en stöttande och coachande roll. Det innebär att jag hjälper dej att hitta ett mer närvarande/tantriskt sätt att onanera, med fokus på självacceptans och att se det sakrala, heliga, naturliga och vackra, samt kanske även hitta nya sätt att njuta. Vi lägger upp och anpassar sessionerna utifrån dina önskemål och behov och jag är lyhörd och inkännande utifrån var du befinner dig. Jag börjar ofta med att be dig att lägga en hand på ditt hjärta och en hand på ditt underliv och sedan visualiserar vi tillsammans hur kärlek förs från ditt hjärta till ditt kön och hur hela ditt kön och din bäckenbotten fylls med renande, läkande och helande ljus och kärleksenergi. Kanske sätter vi en intention tillsammans för din stund, tex att du under ceremonin ska offra din orgasm för självacceptans. Jag guidar dig i att känna självkärlek och självacceptans kopplat till dej själv, till onani och till din lingam/yoni. Därefter guidar och vägleder jag dig i att smeka dig själv... Jag uppmuntrar dej att våga stöna, sucka, gny och göra andra njutningsljud och hjälper dej att hitta vilka ljud som får dej att njuta mest, väcka sexuell energi och sprida den ut i hela kroppen. Jag ger dej tips på hur du kan hitta nya sätt att onanera och förlänga dina orgasmer, så att de känns mer i hela kroppen och hur du kan välkomna meditation och stillhet när du är klar. Maila för prislista. 

Omdömen


"Tack Lisa för en underbar session. Med säker hand guidade du mig i meditation till kärnan av det jag länge hade upplevt som problem, för att upptäcka det som låg bakom och vända det till min styrka. Din varma trygghet gav mig mod till att våga möta och öppna upp för att börja förändra. Jag kände under hela sessionen full tillit till dig."
"Att gå på coaching hos dej är det roligaste jag gjort på år och dar. Snacka om personlig utveckling. Jag tror inte du förstår hur mycket du har hjälpt mej. Och du hjälper mina klienter i mitt jobb också. Nu när jag är trygg i min sexualitet, så blir de också trygga och vågar prata om sex." 
"Jag är så imponerad av att du alltid har haft verktyg att coacha mig med i mina vitt skilda utmaningar. Det bästa är förstås att jag upplever en varaktig förändring i en av mina närmaste relationer efter en av våra coachingsessioner. Tack!"
"Tack för senast! Tycker det var en fin upplevelse att få träffa dig, spännande på många plan, du är en underbar och varm tjej ska du veta. :) Jag fick insikter och upplevelser som jag kommer att ta med mig! Också en del övningar som du fick mig att göra, att liksom släppa loss på nåt sätt! Du vet verkligen vad du gör."
"Tack för de få gånger vi träffades förra året. Det har hjälpt mig enormt mycket har jag insett i efterhand. Jag har blivit mer observant och medveten när det gäller de återkommande tankemönsterna om att bli lämnad. Jag mår bättre nu, men ibland är det svårt att bara vara.  Tack så mycket för denna insikt. Jag vill gärna ha mer coahning med dig, följa det som vi gjorde sist. Du har hjälpt mig mycket."
"Jag har haft en mycket rogivade tid sedan jag var hos dig och har känt att det du gav/lärde mig är något jag tar med mig vidare. Jag trivdes i ditt sällskap och kände att jag verkligen fick ut lite av det jag hållit inom mig, både verbalt och fysiskt. Tror verkligen att bara man kommer till sans och tar emot det du har att ge, så tänds lågan eller entusiasmen mer och mer. Ser med nöje fram emot en träff med dig igen."

Telefoncoaching med eller utan video: 

Tid du bokat

Kostnad

15 min

230 kr

30 min

390 kr

45 min

540 kr

60 min

720 kr

75 min

825 kr

90 min

990 kr

Jag, 2019
Jag, 2019
Jag, 2019
Jag, 2019
Jag, 2019
Jag, 2019