Sagt om kurserna

Jag har gått "Tantriska gudinnehelger" med Lisa och varit jättenöjd alla helgerna. Lisa skapar en trygg stämning i gruppen med plats även för glädje och skratt. Lisas kurser har för mig varit ett forum för självkärlek och att komma i kontakt med min kropp, kvinnlighet och sexualitet. Jag kan varmt rekommendera Lisas kurser till alla som vill utvecklas och komma i kontakt med sig själva och njuta av att vara i kroppen.

 

"Det var högt över mina förväntningar! Hela upplägget var genomtänkt och du är en otroligt härlig och inspirerande människa! Stort TACK till dig och våga ta till dej av allt positivt som vi säger!"

 

 

 

 

"Din kurs har gett positiva ringar på vattnet för både mig, mina väninnor som deltog – och de som har fått höra om våra erfarenheter. När jag under kursen berättade min sexuella historia, förstod jag mitt bagage. Och där och då medan tårarna rann och du och de andra stöttade och höll om mig, insåg och kände jag att jag har rätt att säga nej. Och jag förstod också att jag inte är ensam om det har jag upplevt. Men det allra bästa var den ärlighet och omsorg som du som kursledare visade oss. Att du fanns där och accepterade – så att jag blev inspirerad till att våga vara mer av mig själv. Både jag och mina väninnor fortsätter att utvecklas av det vi lärt oss. Vi har blivit bättre på att prata om saker och tar vara på varandra. Ett stort tack!"

 

 

 

 

"Du är så inspirerande, jag har utvecklats och det har varit kul att se de andra i gruppen utvecklas också. Vi har utvecklats så mycket, under så kort tid!"

 

 

 

 

"Vill att du ska veta att efter den underbara Gudinnekursen har jag upptäckt att jag fått verktyg som jag redan använt på flera plan och det har varit att säga nej och att sätta gränser. Och att jag blivit kränkt på arbetsplatsen flera gånger MEN nu har jag blivit väckt och ska ta hand om mig själv. Den andra starka upplevelsen var övningen när jag var bebis i en trygg famn, tårarna bara rann. Går vidare och ska undersöka barnet i mig. Tack för en välorganiserad, empatisk kvinnokurs. Skicka info om kommande kurser du ska ha!"

 

 

 

 

 

"Tusen takk for et kjempefint kurs, som kommer til å forandre livet mitt :). Og du var en veldig flink kursholder og gav mye av deg selv. Du er virkelig fantastisk på å holde kurs. Jag fikk njua av sexy lekenhet i helgen, mycke gledje ble vekket opp i meg, njuter av det nu! Kursen var over all min forventning, massor med ROS på grunn av din vakna respektfulla imøtekommenhet i enhver situasjon, så sensitiv for alle våre kjenslor og hvilket tilstand vi var i. Du hadde full koll på hva som skulle hende neste minut, av øvningar och tidsperspektiv i workshopen, jag kjende meg jette ivaretagen! Jag kjende enhet med deg och hela gruppen på grunn av din formåga att kjenna av."

 

 

 

 

 

"Helgen gav mig enormt mycket, så mycket funderingar i efterhand. I flera veckor gick jag och riktigt mös av alla känslomässiga upplevelser och funderade på allt jag upplevt. Jag tycker om att komma människor nära och uppleva känslor tillsammans och denna helg gav mycket av den varan. Underbart, och jag vill ha mer!"

 

 

 

 

 

"Jag vill bara berätta att jag verkligen gillar "Tantrisk gudinnekurs". För varje träff så känner jag hur jag slappnar av och det flödar kärlek och inte bara under den tiden vi ses utan kanske ännu tydligare märker jag det i möten med andra människor under dagarna som följer. Jag känner så mycket glädje - tack Lisa."