Röster från tidigare kursdeltagare

"Vill att du ska veta att efter den underbara Gudinnekursen har jag upptäckt att jag fått verktyg som jag redan använt på flera plan denna vecka efter kursen och det har varit att säga nej och att sätta gränser. Och att jag blivit kränkt på arbetsplatsen flera gånger MEN nu har jag blivit väckt och ska ta hand om mina gränser. Den andra upplevelsen var övningen när jag var baby och sög på apelsinklyftan, tårarna bara rann och nu när jag skriver detta om barnet blir jag ledsen. Rom byggdes inte på 1 dag, går vidare och ska undersöka barnet i mig. Tack för en välorganiserad, empatisk kvinnokurs. Skicka info om kommande kurser du ska ha!"

"Det var högt över mina förväntningar! Hela upplägget var genomtänkt och du är en otroligt härlig och inspirerande människa! Stort Tack till dig! Du ska verkligen ta till dig av den positiva kritiken!"

"Jag tycker Lisa är helt underbar som kursledare! Är nu full av galet bubblande skönt skratt, som letar sig runt o kittlar härligt i hela kroppen, mmmm vilken fin kväll! Tack!!!"

"Att avslappnat ta emot och bara njuta utan prestation och att ge beröring till andra generöst och med respekt för deras gränser. Flyta i bubbelpoolen, att känna beröring och rulla runt mellan alla med en känsla av viktlöshet och tillit till andra. Komplimangövningen på söndagen, att stå i centrum av uppmärksamheten och efter en intim och intensiv helg där jag kom nära många av deltagarna få höra deras kärleksord gjorde att jag inte kunde hålla inne med mina tårar av tacksamhet och ömhet till alla dessa fina människor. Jag är dig mycket tacksam för den energi och de fina känslor jag fortfarande känner efter kursen."

"Din kurs har gett positiva ringar på vattnet för både mig, mina väninnor som deltog – och på våra väninnor som har fått höra om våra erfarenheter. När jag under kursen berättade min sexuella historia, förstod jag vilket bagage jag bar på. Och där och då medan tårarna rann och du och de andra stöttade och höll om mig, insåg jag att jag har rätt att säga nej. Och jag förstod också att jag inte är ensam om att ha upplevt jobbiga saker. Men det allra bästa med kursen var den ärlighet och omsorg som du som kursledare visade oss. Att du fanns där och accepterade – att jag blev inspirerad till att våga vara mer av mig själv. Både jag och mina väninnor fortsätter att utvecklas av det vi lärt oss. Vi har blivit bättre på att prata om saker och ta vara på varandra. Ett stort tack!" (detta är översatt från norska till svenska)

"Du är så inspirerande, jag har utvecklats och det har varit kul att se de andra i gruppen utvecklas också. Vi har utvecklats så mycket, under så kort tid!"

"Tusen takk for kurset! det forandret noe i meg og da betyr det at kurset kom i sitt mål. Jeg har begynt å føle mye mer glede og kjærlighet enn før, pluss fikk bedre selv-tillit :). Takk for det!"

"Tusen takk for et kjempefint kurs, som kommer til å forandre livet mitt :)"

"Og du var en veldig flink kursholder og gav mye av deg selv. Du er virkelig fantastisk på å holde kurs."

"Kursen i början av juni gav mig enormt mycket. Det var en underbar helg som gav så mycket funderingar i efterhand. I flera veckor gick jag och riktigt mös av alla känslomässiga upplevelser och funderade på allt jag upplevt. Jag tycker om att komma människor nära och uppleva känslor tillsammans och denna helg gav mycket av den varan. Underbart, och jag vill ha mer!"

"Takk Lisa! Jag fikk njua av sexy lekenhet i helgen, mycke gledje ble vekket opp i meg, njuter av det nu! Kursen var over all min forventning, massor med ROS på grunn av din vakna respektfulla imøtekommenhet i enhver situasjon, så sensitiv for alle våre kjenslor og hvilket tilstand vi var i. Du hadde full koll på hva som skulle hende neste minut, av øvningar och tidsperspektiv i workshopen, jag kjende meg jette ivaretagen! Jag kjende enhet med deg och hela gruppen på grunn av din formåga att kjenna av."

"Jag vill bara berätta att jag verkligen gillar "Tantrisk gudinnekurs". För varje träff så känner jag hur jag slappnar av och det flödar kärlek och inte bara under den tiden vi ses utan kanske ännu tydligare märker jag det i möten med andra människor under dagarna som följer. Jag känner så mycket glädje - tack Lisa."