Kurser

*Fyra kvinnohelger 8-10 feb, 8-10 mars, 29-31 mars och 26-28 apr. Läs mer längst ned på denna sida. 

 

 

*En fem-helgers terminskurs under höst-terminen 2019, helgerna 23-25 aug, 13-15 sep, 11-13 okt, 8-10 nov och 6-8 dec 2019.

  

 

 

 Tantriska Gudinnehelger hösten 2019 

 

- En terminskurs för kvinnor på fem helger, i en liten grupp med musiker och terapeuftiskt stödjande assistenter, där du kan utveckla din sexualitet och skapa mer njutning i ditt liv.

 

Välkommen att mötas i samhörighet och värme, i systerskap.  Du får öva dig på att säga JA till din kropp och dina känslor, och våga vara mer av det som är du. Det blir ett tillfälle att komma bort från vardagen och närmare dej själv. Närmare din sårbarhet, men också närmare din lust, glädje och längtan. Så mycket som du själv vill och vågar och i ditt tempo. Vi utforskar vår livsenergi, njuter av livet och lär oss om vår lust. Allt i en trygg miljö och i din egen takt.

 

I en liten grupp på kanske tio deltagare skapar vi ett tryggt rum där vi kan visa oss i vår sårbarhet, som dem vi verkligen är. Det kommer finnas assistenter, vissa med terapeutisk erfarenhet. Det finns goda möjligheter att gå så djupt du vill och vågar i övningarna och att du fortfarande kan känna dej trygg. Det finns alltid någon till hands.

 

Mellan övningarna, dansar vi och sjunger mantra-sånger, ackompanjerade av musikern Jonna Liv Dragstedt, som är med oss under flera helger.

 

Det blir förtroliga samtal och teori kring kärlek, kommunikation, intimitet, njutning och sexualitet. Vi gör övningar som syftar till att ge dig mer tillgång till dig själv, inom meditation, dans, ceremonier, sensuell beröring, integritet och gränssättning.

 

Många har föreställningar om att deras kroppar inte duger. Vi utmanar detta i olika övningar och du får chans att se din kropp på ett nytt vackert sätt och att bli vän med den. Du får även lära dig metoder för att bygga upp och cirkulera sexuell energi.

 

Genom att kursen är fördelad över fem helger, hinner vi lära känna varandra på djupet. Vi kan stödja och hålla kontakten med varandra mellan helgerna. Ofta upppstår en stark känsla av systerskap och gemenskap under resans gång. 

 

 

 

För vem:

 

Du som är född som eller definierar dej som kvinna.

 

 

Var:

 

I det vackra yogatemplet Shendao på Vretgränd 16. 250 meter från Uppsala tågstation, som ligger 40 minuter från Stockholms centralstation.

 

 

Teman, datum och tider:

 

Delhelg 1, 23-25 aug 2019: "Älska dig själv – självkärlek och integritet". Gränssättningsövningar. Bli bättre på att hitta och uttrycka både ditt nej och ditt ja.

 

Delhelg 2, 13-15 sep 2019: "Älska din kropp din sexuella resa". Lär dej uppskatta din kropp och låt både den och dina ord få berätta din historia.

 

Delhelg 3, 11-13 okt 2019: "Älska din yoni – Livet och underlivet". Genom yonimapping och ceremonier blir du trygg i att upptäcka och utforska ditt underliv.

 

Delhelg 4, 8-10 nov 2019: "Fyll dig med energi – andningsorgasmer och lek". Playful fighting, skrattyoga och energiorgasmer. Bubbla och flöda!

 

Delhelg 5, 6-8 dec 2019,Beröring - fördjupningshelg”. Kan liksom övriga helger tas fristående, men just den här helgen är bara för dej som gått minst en tidigare kurs för mig (eller motsvarande).  Du får använda dej av och integrera gränssättning, energiandning och massagetekniker.

 

 

Fredagarna kl 18:15-20:30

Lördagarna kl 10:00-17:00 (På lördagskvällarna kanske vi väljer att stanna kvar efter kurstiden för att umgås och äta mer av fikabuffén)

Söndagarna kl 9:30-16:00 

 

 

 

 

Ingår i kursavgiften: 

 

 • Fem helger: Fem kursmoduler med skilda teman.

 

 • All mat: Tio restaurangbesök och fri tillgång till hälsosamt, ekologiskt fika och mellanmål.

 

 • Boende: Viss hjälp med att hitta övernattning i Uppsala. Jag förmedlar kontakt och kursdeltagare som bor i Uppsala brukar låta andra deltagare få sova över hos sig, om inte första helgen, så kommande helger när man känner varandra bättre. 

 

 • Musiker: Levande musik och mantra-sång mellan övningarna med musikern Jonna Liv Dragstedt som deltar flera helger.

 

 • Terapeutiskt stödjande assistenter: Erfarna assistenter så att du kan våga gå djupare in i övningarna och känna dej riktigt trygg. 

 

 • Välgörenhet: En tiondel av intäkterna skänker jag till välgörenhet, till exempel Givewell. Jag är inspierarad av rörelsen "Effektiv altruism".

 

 • Prova på: Efter den första helgen, kan du avgöra om du vill betala för och gå hela kursen eller om du bara vill betala för den första helgen (3000 kr).

 

 • Övrigt: Gudinnegåvor, bland annat menskopp och yoni-ägg. Diplom och kursmaterial med beskrivning av övningar och syfte med mera.

 

 • Referens: Säg till om du vill få kontakt med en tidigare kursdeltagare, för att få höra mer om kursen, innan du bestämmer dej.

 

 

 

 

Kursavgift:

 

 • Pris per helg: 1900 kronor om du väljer att gå alla fem helgerna och betalar före den 15 juni. Det går att betala separat för varje helg.

 

 • Totalpris för hela kursen: Sammanlagt för alla helgerna blir det alltså 9500 kronor vid betalning före 15 juni och 11 000 kronor därefter. 

 

 • Fristående helg: 3000 kronor. 

 

 • Rabatt: Möjligt för dej som har ont om pengar eller lust att hjälpa till.

 

 • Halva priset: Alla som gått kursen erbjuds att gå den igen för halva priset i mån av plats (man kan också delta i bara i en enstaka helg för halva priset). Jag upplever att det är en stor tillgång för gruppen att ha med deltagare som gör resan för andra gången. 

 

 • För företagare: Du som är företagare kan göra avdrag för vidareutbildning eller friskvård. Moms ingår i kurspriset.

 

 

 

Anmälan och kontakt:

 

lisa@lustkraft.se

 

 

 

 

Gudinnehelger under våren 2019: 

 

Det finns en pågående kurs nu under våren 2019, som har samma upplägg och villkor som kursen som beskrivs ovan. Du är varmt välkommen att vara med på dessa helger och då ta dem fristående. Datumen nu under våren är som följer: 

 

 

8-10 feb 2019: "Älska din kropp din sexuella resa". Lär dej uppskatta din kropp och låt både den och dina ord få berätta din historia.

 

8-10 mars 2019: "Älska din yoni – Livet och underlivet". Genom yonimapping och ceremonier blir du trygg i att upptäcka och utforska ditt underliv.

 

29-31 mars 2019: "Fyll dig med energi – andningsorgasmer och lek". Playful fighting, skrattyoga och energiorgasmer. Bubbla och flöda!

 

26-28 apr 2019,Beröring - fördjupningshelg”. Kan liksom övriga helger tas fristående, men just den här helgen är bara för dej som gått minst en tidigare kurs för mig (eller motsvarande).  Du får använda dej av och integrera gränssättning, energiandning och massagetekniker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kurslokalen där vi är. Jag tycker om att skapa stämning med stearinljus och doftande rosor.

Jag, 2018