- En kvinnokurs under fyra helger om hur du kan utveckla din sexualitet och skapa mer njutning i ditt liv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen att mötas i ett varmt systerskap! Du får öva dig på att säga JA till din kropp och dina känslor, och våga vara mer av det som är du. Det blir ett tillfälle att komma bort från vardagen och närmare dej själv. Närmare din rädsla och sorg, men också närmare din lust, glädje och längtan. Så mycket som du själv vill och vågar och i ditt tempo. Vi utforskar vår livsenergi, njuter av livet och lär oss om vår lust. Allt i en trygg miljö och i vår egen takt.

 

Det blir förtroliga samtal och teori kring kärlek, kommunikation, intimitet njutning och sexualitet. Vi gör övningar som syftar till att ge dig mer tillgång till dig själv inom meditation, dans, sensuell beröring, integritet och gränssättning.

 

Du får även lära dig metoder för att bygga upp och cirkulera sexuell energi genom andningsövningar. Många kvinnor har föreställningar om att deras kroppar inte duger. Vi utmanar detta i olika övningar och du får chans att se din kropp på ett nytt vackert sätt och bli vän med den.

 

I en liten grupp (max 10 deltagare) med bara kvinnor skapar vi ett tryggt rum där vi kan visa oss i vår sårbarhet, som dem vi verkligen är. Det kommer också finnas flera assistenter med terapeutisk utbildning. Du kan våga gå djupare in i processer och känna dej mer trygg, det finns alltid någon till hands.

 

Genom att kursen är fördelad över fyra helger (12 dagar), hinner vi lära känna varandra på djupet. Det öppnar upp för möjlighet till djupgående processer och en stark vänskap. Vi kan stödja och hålla kontakten med varandra mellan helgerna. I kursavgiften ingår vackra gåvor, två restaurangbesök, alla mellanmål och jag skänker en tiondel av intäkterna till malariavaccin.

 

 

 

För vem: Du som är född som eller definierar dig som kvinna.

 

 

Max tio kvinnor: För att gruppen ska kännas intim och trygg, välkomnar jag som mest tio kvinnor förutom assistenterna.

 

 

Stödpersoner: På kursen finns tre stödpersoner (assistenter), med terapeutisk utbildning som ett extra stöd, så att du kan våga gå djupare in i processerna och känna dej riktigt trygg. Du får gärna maila en kort livsberättelse till mej innan kursen, som jag (Lisa) och stödpersonerna kan använda för att anpassa kursen utifrån dina behov och lättare ge dej det stöd som du behöver.

 

 

Var: I den vackra yogastudion Shendao, nära tågstationen i Uppsala.

 

 

När: Kursen är fördelad över fyra helger under höst-terminen 2017, men du får ut mycket av kursen även om du missar en eller två av helgerna.

 

Datum, teman och klockslag:

1-3 september. Temat är "Älska din kropp- Din sexuella resa". Alla måltider ingår denna helg.

6-8 oktober. Temat är "Älska din yoni- Livet och underlivet".

10-12 november. Temat är "Fyll dej med energi- Andningsorgasmer och lek".

8-10 december. Temat är "Älska dej själv- Självkärlek och integritet".

Fredagarna kl 17:30-20:30

Lördagarna kl 10:00-17:00

Söndagarna kl 10:00-16:30 (sista söndagen är kl 11:15-16:30).

 

 

Detta ingår: I kursavgiften ingår kursmaterial, fri tillgång till hälsosamt snacks (bland annat cashewnötter och torkad frukt), två luncher på indisk restaurang och vackra gåvor. Bland annat en menskopp och ett jade-ägg för bäckenbottenträning.

 

Investering: 8000 kronor inklusive allt. Rabatter ges enligt texten nedan. Om du i stället går helgerna fristående betalar du 3000 kronor per kurs.

 

Rabatter (samtliga rabatter kan kombineras):

1. Om du är student, arbetslös eller har ont om pengar – 2000 kr rabatt

2. För varje vän du får med dej till kursen – 2000 kr rabatt

3. Om du har gått kurs för mej, Lisa, tidigare – 2000 kr rabatt

 

 

Pengar till välgörenhet: En tiondel av intäkterna skänker jag till välgörenhet (www.givewell.org)

 

 

Boende: Meddela mej gärna om du önskar sovplats eller om du har möjlighet att låta en annan kursdeltagare sova hos dej i samband med kurs-helgerna, så förmedlar jag kontakt.

 

 

Faktura och kursintyg: Efter avslutad kurs får du ett kursintyg och en faktura där det står "kvinnokurs", så att du som är företagare kan göra avdrag för vidareutbildning eller friskvård.

 

Anmälan och kontakt: lisa@lustkraft.se

 

 

Intervju med tidigare kursdeltagare: Youtubefilm, klicka här

 

 

 

 

Gratis prova-på-workshop

När: Söndagen den 10 december 2017, klockan 9:00-11:00.

Kostnad: Den här workshopen är helt gratis.

För vem: Alla är välkomna, såväl män och kvinnor, i alla åldrar.

Vad: Vi kommer göra påklädda och icke-sexuella övningar. Troligen blir det skrattyoga, meditation, sharing, andningsövningar och teori.

 

Jag kommer låta filma workshopen (mest filmar jag mej som lärare), delvis för att kolla på själv för att jag vill utveckla mej som kursledare, delvis för att eventuellt kunna använda i marknadsföringssyfte. Du behöver alltså vara okej med att bli filmad och att delar av filmen kan hamna i sociala medier. Alla övningarna är fullt påklädda och icke-sexuella. Alla som vill får möjlighet att se film och godkänna innan något eventuellt läggs upp på sociala medier.

 

Var: I den vackra yoga-studion Shendao, Vretgränd 16, i centrala Uppsala.

 

Anmälan: Skicka gärna ett mail till mej (lisa@lustkraft.se) om du tror att du kommer, men drop-in går också bra.

Förutom kursen "Tantriska gudinnehelger" har jag även en gratis workshop som är öppen för alla. Workshopen kan du läsa om längst ned på den här sidan.

 

Tantriska gudinnehelger (fem platser kvar!)