Kurser

*En fem-helgers-termins-kurs för kvinnor, med levande musik,  med start 18 jan 2019 (läs mer längre ned).

 

 

Samma kurs kommer även ges igen under höst-terminen 2019, helgerna 23-25 aug, 13-15 sep, 11-13 okt, 8-10 nov och 6-8 dec 2019. 

  

Tantriska Gudinnehelger med levande musik, under våren 2019 (och sedan igen hösten 2019)

 

- En kurs på fem helger, i en liten grupp med assistenter och levande musik, där du kan utveckla din sexualitet och skapa mer njutning i ditt liv.

 

Välkommen att mötas i samhörighet och värme, i systerskap.  Du får öva dig på att säga JA till din kropp och dina känslor, och våga vara mer av det som är du. Det blir ett tillfälle att komma bort från vardagen och närmare dej själv. Närmare din sårbarhet, men också närmare din lust, glädje och längtan. Så mycket som du själv vill och vågar och i ditt tempo. Vi utforskar vår livsenergi, njuter av livet och lär oss om vår lust. Allt i en trygg miljö och i din egen takt.

 

I en liten grupp på kanske tio deltagare skapar vi ett tryggt rum där vi kan visa oss i vår sårbarhet, som dem vi verkligen är. Det kommer finnas assistenter, vissa med terapeutisk erfarenhet. Det finns goda möjligheter att gå så djupt du vill och vågar i övningarna och att du fortfarande kan känna dej trygg. Det finns alltid någon till hands.

 

Mellan övningarna, dansar vi och sjunger mantra-sånger, ackompanjerade av musikern Amanda Joensuu, som är med oss under helgerna.

 

Det blir förtroliga samtal och teori kring kärlek, kommunikation, intimitet, njutning och sexualitet. Vi gör övningar som syftar till att ge dig mer tillgång till dig själv, inom meditation, dans, ceremonier, sensuell beröring, integritet och gränssättning.

 

Många har föreställningar om att deras kroppar inte duger. Vi utmanar detta i olika övningar och du får chans att se din kropp på ett nytt vackert sätt och att bli vän med den. Du får även lära dig metoder för att bygga upp och cirkulera sexuell energi.

 

Genom att kursen är fördelad över fem helger, hinner vi lära känna varandra på djupet. Vi kan stödja och hålla kontakten med varandra mellan helgerna.

 

 

 

För vem:

Du som är född som eller definierar dej som kvinna.

 

 

Stödpersoner:

På kursen finns stödpersoner (assistenter), med erfarenhet av att vara ett extra stöd, så att du kan våga gå djupare in i övningarna och känna dej riktigt trygg.

 

 

Var:

I det vackra yogatemplet Shendao på Vretgränd 16. 250 meter från Uppsala tågstation, som ligger 40 minuter från Stockholms centralstation.

 

 

Teman, datum och tider för vårterminskursen:

Delhelg 1, 18-20 jan: "Älska dig själv – självkärlek och integritet". Gränssättningsövningar. Bli bättre på att hitta och uttrycka både ditt nej och ditt ja.

 

Delhelg 2, 8-10 feb: "Älska din kropp din sexuella resa". Lär dej uppskatta din kropp och låt både den och dina ord få berätta din historia.

 

Delhelg 3, 8-10 mars: "Älska din yoni – Livet och underlivet". Genom yonimapping och ceremonier blir du trygg i att upptäcka och utforska ditt underliv.

 

Delhelg 4, 29-31 mars: "Fyll dig med energi – andningsorgasmer och lek". Playful fighting, skrattyoga och energiorgasmer. Bubbla och flöda!

 

Delhelg 5, 26-28 apr,Beröring - fördjupningshelg”. Kan liksom övriga helger tas fristående, men just den här helgen är bara för dej som gått minst en tidigare kurs för mig (eller motsvarande).  Du får använda dej av och integrera gränssättning, energiandning och massagetekniker.

 

 

Fredagarna kl 18:15-20:30

Lördagarna kl 10:00-17:00

Söndagarna kl 9:30-16:00

 

På lördagskvällarna kommer det troligtvis finnas möjlighet att stanna kvar, fika och umgås i kurslokalen.

 

 

Det här ingår i kursavgiften

  • Fem kurshelger och möjlighet till stöd och kontakt under resans gång.

 

  • All mat: Tio restaurangbesök och fri tillgång till hälsosamt, ekologiskt fika och mellanmål.

 

  • Viss hjälp med att hitta övernattning i Uppsala.

 

  • Vackra gåvor, bland annat menskopp och yoni-ägg.

 

  • Levande musik och mantra-sång mellan övningarna med musikern Amanda Joensuu som deltar flera helger.

 

  • Faktura, så att du som är företagare kan göra avdrag för vidareutbildning eller friskvård.
  • Ta igen missade helger gratis i mån av plats, nästa gång samma helg ges.

 

 

Investering:

9 500 kronor för alla fem helger, med möjlighet till rabatt för dej som har ont om pengar. Du kan också gå helgerna fristående, för 3000 kronor per helg. En tiondel av intäkterna skänker jag till välgörenhet.

 

 

Om du är tveksam:

  • Hör av dej om du vill komma i kontakt med en tidigare kursdeltagare, för att få höra mer om kursen innan du bestämmer dej.

 

  • Efter att du provat på den första helgen, kan du avgöra om du vill betala för och gå resten av kursen (totalt 9500 kr) eller om du bara vill betala för den första helgen (3000 kr).

 

 

Anmälan och kontakt:

lisa@lustkraft.se

 

 

Samma kurs som nämns ovan kommer även ges under höst-terminen 2019, med levande musik med musikern Jonna Liv Dragstedt. 

Helgerna 23-25 aug, 13-15 sep, 11-13 okt, 8-10 nov och 6-8 dec 2019. 

 

 

 

 

 

 

 

Kurslokalen där vi är. Jag tycker om att skapa stämning med stearinljus och doftande rosor.

Jag, 2018