*Tantra-helger 12-14 okt och 30 nov-2 dec 2018,

för både män och kvinnor. Du kan gå en eller båda av dessa helger och det finns ett par platser kvar.

 

*En fem-helgers-kurs för kvinnor med start 18 jan 2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Två tantra-helger, Höstterminen 2018:

 

12-14 okt. Temat är "Fyll dej med energi- Andningsorgasmer, lek och levande musik".

Playful fighting, skrattyoga och energiorgasmer. Skratt och energi får bubbla fram och flöda! Med mantra-sång jam med en musiker.

 

30 nov-2 dec. Temat är "Älska dej själv- Självkärlek och integritet".

Gränssättningsövningar. Bli bättre på att hitta och uttrycka både ditt nej och ditt ja.

 

Fredagarna kl 17:30-20:30

Lördagarna kl 10:00-17:00

Söndagarna kl 9:30-16:00.

Mer info: På kurshelgerna finns stödpersoner, all mat, inkl två restaurangbesök per helg ingår och helgerna hålls centralt i Uppsala, på Shendao, Vretgränd 16. 3000 kr per helg, rabattmöjlighet finns. Helgerna ovan är för både män och kvinnor.

 

 

 

Tantriska gudinnehelger, VT 2019

 

- En kurs på fem helger, i en liten grupp med assistenter och levande musik, där du kan utveckla din sexualitet och skapa mer njutning i ditt liv.

 

 

 

Nedan är ett smakprov på hur jag är som kursledare:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intervju med en tidigare kursdeltagare:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen att mötas i samhörighet och värme, i systerskap. Du får öva dig på att säga JA till din kropp och dina känslor, och våga vara mer av det som är du. Det blir ett tillfälle att komma bort från vardagen och närmare dej själv. Närmare din sårbarhet, men också närmare din lust, glädje och längtan. Så mycket som du själv vill och vågar och i ditt tempo. Vi utforskar vår livsenergi, njuter av livet och lär oss om vår lust. Allt i en trygg miljö och i din egen takt.

 

I en liten grupp på kanske tio deltagare skapar vi ett tryggt rum där vi kan visa oss i vår sårbarhet, som dem vi verkligen är. Det kommer finnas assistenter, vissa med terapeutisk erfarenhet. Det finns goda möjligheter att gå så djupt du vill och vågar i övningarna och att du fortfarande kan känna dej trygg. Det finns alltid någon till hands.

 

Mellan övningarna, dansar vi och sjunger mantra-sånger, ackompanjerade av musikern Amanda Joensuu.

 

Det blir förtroliga samtal och teori kring kärlek, kommunikation, intimitet, njutning och sexualitet. Vi gör övningar som syftar till att ge dig mer tillgång till dig själv, inom meditation, dans, ceremonier, sensuell beröring, integritet och gränssättning.

Många har föreställningar om att deras kroppar inte duger. Vi utmanar detta i olika övningar och du får chans att se din kropp på ett nytt vackert sätt och att bli vän med den. Du får även lära dig metoder för att bygga upp och cirkulera sexuell energi.

Genom att kursen är fördelad över fem helger, hinner vi lära känna varandra på djupet. Vi kan stödja och hålla kontakten med varandra mellan helgerna.

 

 

För vem:

Du som är född som eller definierar dej som kvinna.

 

 

Stödpersoner:

På kursen finns stödpersoner (assistenter), med erfarenhet av att vara ett extra stöd, så att du kan våga gå djupare in i övningarna och känna dej riktigt trygg.

 

Var:

I det vackra yogatemplet Shendao på Vretgränd 16, två minuter från tågstationen i Uppsala.

 

 

Datum och tider:

Delhelg 1, 18-20 jan: Älska din yoni – Livet och underlivet. Genom yonimapping och ceremonier blir du trygg i att upptäcka och utforska ditt underliv.

 

Delhelg 2, 8-10 feb: Älska din kropp – din sexuella resa. Lär dej uppskatta din kropp och låt både den och dina ord få berätta din historia.

 

Delhelg 3, 8-10 mars: Fyll dig med energi – andningsorgasmer och lek. Playful fighting, skrattyoga och energiorgasmer. Skratt och energi får bubbla fram och flöda!

 

Delhelg 4, 29-31 mars: Älska dig själv – självkärlek och integritet. Gränssättningsövningar. Bli bättre på att hitta och uttrycka både ditt nej och ditt ja.

 

Delhelg 5, 26-28 apr, ”Fortsättningshelg för gudinnor”. Kan liksom övriga helger tas fristående och är i första hand öppen för dej som gått minst en tidigare kurs för mig (eller motsvarande).

 

 

Fredagarna kl 17:30-20:30

Lördagarna kl 10:00-17:00

Söndagarna kl 9:30-16:00.

På fredags- och lördagskvällarna kommer det troligtvis finnas möjlighet att stanna kvar, fika och umgås i kurslokalen (när det blir så brukar det vara uppskattat).

 

 

Det här ingår i kursavgiften

  • Fem kurshelger och möjlighet till stöd och kontakt under resans gång.

 

  • All mat: Tio restaurangbesök och dessutom fri tillgång till hälsosamt, ekologiskt fika och mellanmål.

 

  • Viss hjälp med att hitta övernattning i Uppsala.

 

  • Vackra gåvor, bland annat menskopp och yoni-ägg

 

  • Levande musik med musikern Amanda Joensuu

 

  • Faktura, så att du som är företagare kan göra avdrag för vidareutbildning eller friskvård.

 

 

Kursavgift:

9 500 kronor för alla fem helger, med möjlighet till rabatt för dej som har ont om pengar. Du kan också gå helgerna fristående, för 3000 kronor per helg.

 

 

Större delen av kursavgiften till välgörenhet:

Om du vill kan du i stället för 9500 kronor, betala 4500 kronor till mej och resten till valfri välgörenhetsorganisation. Utöver detta skänker jag en tiondel av mina intäkter till välgörenhet.

 

 

Bli uppringd av en tidigare deltagare:

Hör av dej om du vill komma i kontakt med en tidigare kursdeltagare, för att få höra mer om kursen innan du bestämmer dej.

 

 

Anmälan och kontakt:

lisa@lustkraft.se